SevgiVeysel Slm kızlar güzel anneler cuma günü gorumcemi ve esimin amcasini gelininj iftara cagiricam da icli kofte yaomayi düşünüyorum et sote ve yanına ne gider bulamadım yardımcı olur musunuz lütfen tecrübeli anisler
Ikicocukbiranne SevgiVeysel pilav, tarator, patlıcan ezmesi vs olabilir mevsimi, sarma veya börek de olabilir ortaya. Normalde iftara bazen corba yapıp geçiyorum ben ama birilerini çağıracağım zaman alternatifli yapıyorum ortada sarma börek icli kofte meze olur mesela sonra ana yemek pilav corba tatli
ikibebelikanne SevgiVeysel Yayla çorbası, et sote, fırında elma dilim patates ve pilav, ortaya yeşil salata, havuç tarator, sarımsaklı közlenmiş patlıcan hazırlayabilirsin benim genel olarak tercih ettiğim bir menü
Meryemgundogdu Domates çorbası Et sote Patates püresi Pilav İçli köfte Yeşillik salatası ve havuç tarator yapardım Tatlıda fırın sütlaç olabilir😊
Selcan SevgiVeysel içli köfteyi ortaya düşünüyorsunuz zaten galiba iftariyelik gibi. Çorba mercimek yada tarhana çorbası ben geçen gün misafirim geldiğinde barbunya araya sulu yemek olsun dedim. Karnıyarık pilav revani tatlısı yapmıştım. Ortada da sarma salata falan vardı. Başka bir misafirimede tarhana çorbası mantı tavuk pilav tatlı olacakta taş kadayıf yapmıştım. Yani içli köfte oraya olacağı için diğer menulerinizden ayırın. Birde hafta sonuna gelecek olan misafireme de mercimek çorbası mantı patates püresi minik köfteler soslu ve arpa şehriye pilavı yapmayı düşünüyorum. Tatlı şekerpare.
SevgiVeysel Kızlar karar verdim yarın misafirim ifatarliga gelecek ben icli kofte mantı çorba salata cacık ve et yapmayı düşünüyorum sizce gider mi güzel olur mu