Alparslanozge Merhaba kızlar bugün 1 yaş asimizi olduk kilo boy bakıldı kilosu 9900 doğum kilosu ise 3315 aslında normal ama bana az gibi geliyo hareketlenene kadar hep toplu bı bebekti şimdi gören herkes çok zayıflamış diyo sinir oluyorum 😏
Asel0135 Alparslanozge hayır sağlıklıysa bir sorun yoksa neden başkalarına kulak asıyorsunuz bende bunu anlamıyorum. Kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir önce siz anlayın bunu sonra etrafınızdakilerede anlatırsınız.
Brfngnc Alparslanozge canım benim oğlum 1.460 gr doğdu ona rağmen 9 kilo çok şükür sağlığı yerinde kilo önemli değil ama ufacık doğduğunu herkes biliyor gene de zayıf diyor halbuki tam ideal
Alparslanozge Asel0135 Noldu şimdi atarlı konuşunca kendini profosor mu zannettin ne var herkes biseyi takiyo yazıyo bende bunu taktım Hayret bişey yaa ne kadar agresifsiniz
Asel0135 Cennetinsusu benimki 6buçuk aylık 10 kilo ama ben kilosu çok diye övünmüyorum valla sadece anne sütü alıyordu yeni ek gıdaya başladık.
Gulcan23 Bizim de 1 yaşa girmeye 2 hafta kaldı 8 kiloyuz Doğum kilosu 3560 üstelik boşuna üzülüyorsunuz
AselinAnnesiiiii Asel0135 övünmüyorsan niye yazdın peki bunu ?? 6 aylık kilosu dememiş ki 1 yaş kilosu demiş 😡😡
Cennetinsusu Asel0135 Maşallah. Valla sağlıklı olsun da kilolu zayıf hiçç önemli değil. 🤗🤭 Benim bebem millete ne 😜 sonuçta anne, baba zayıf bebekten ne bekleyebilirim ki 🤭😂
Asel0135 AselinAnnesiiiii kilolu olması iyi bişey değil diyorum anlıyormusun? Ve benim elimde olan birşeyde değil! Oyüzden çocukları zayıf kilolu bilmem ne diye ayırmayın diyorum.
Deletedmom_297 Alparslanozge bnm kozım 80 cm 11 kilo 14 ay 22 günlük daha bende gayet güzel kilosu 53 cm 3780 doğdu kızım bu arada
Toprakbey Alparslanozge benimkide 11 aylık 9 kilo. Zayıf diyenin ağzının ortasına 2 tane çakasım geliyor. Boy almış başını gidiyor 75 cm.e yakın. Bide hareketi görsenn bide iştahlı bebe. Bu da zayıfsa daha ne diyelim ama
gzmemr Alparslanozge 2 gün önce 1 yaş aşımızı olduk kilosu 10.300 boyu 76 çıktı ve hareketli bebeğim bayağı ...her cocugun gelişimi farklı canım senin bebeğininde normal değerler içinde sağlıklı olsun en önemlisi bu kilolu bebek sağlıksız demek ...