Selinasel Merhaba kızlar 3 ay 15 günlük bebegim var 3 gündür ne gece ne gündüz uyumuyor hastaneye götrdk bir şey yok diye gönderiyolarlr 3 gün toplasan 3 saat uyumamıştır saatlerce sallıyorm uyumamak içime direniyor var mı bu sorunu yaşayıp da düzelten ne olur yardım edin artık çıldrcm
zynp-A Selinasel 3 gündür 3 saat uyulmaması normal değil. peki uyumamsmkla birlikte ağlıyorum yoksa normal mi
busraelif19 Selinasel benimde bi bilgim yok ama sağlıkla ilgili bi problem yokmuş şükür umarım geçici bi durumdur.
deryaeh Selinasel bu aylar maalesef böyle geçebiliyor. Peki normalde sallayarak mı uyutuyorsunuz? Anne sütü mü alıyor mama ile mi besleniyor?
Selinasel zynp-A ağlama yok çok şükür ams gözleri kapatmıyor yemin ederim 3.güne girdik hiç bir şekilde uyumak istemyr
Selinasel Yassos Şimdi deniycm hava soğdu hasta olur diye korkmdn yıkamadım ama ne yapym onu da demiyelim
Yassos Selinasel Evde kaloriferin varsa yak canım mutlaka ev sıcak olsun hasta olmasın geceleri serin oluyor sonra biraz meme ver uyur İnşallah sıkı kundak olsun üstüne battaniyesini de sar öyle emzir emzirdiğin odada loş olsun sakin olsun İnşallah uyur.
Selinasel Yassos yıkadık canım sıkı sıkı giydrdim kundak yaptım babası sallıyor ama yok hala direniyor emdide 😔😔
Gulcan23 Selinasel kolik mi acaba bizimki de 3-4 ay sabaha kadar uyumuyordu insan korkuyor neyi var diye haklı olarak kolikse genelde 4-6 aya kadar geçiyor çoğu bebekte sabredin geçecek bugünler
Selinasel Gulcan23 çok sakin bir bebekti normlde birden oluverdi kolik sonradn olurum bilmiyorum ki çok zor hemde gözler maffoldu uyumamak için diremiyor
Deyaat Selinasel şuan bende aynı durumdayım iki haftadır geceleri kesinlikle uyku yok hastaneye bile goturdum hic b8sryo yok kafayi yiyicem
Gozdenes48 Selinasel saçma gelecek ama youtube dan elektrik süpürgesi ya da fön Makinesi sesi acın. Benim bebeğimde aynıydı. Kundak yapıp sallarken açıyorum öyle uyuyor şimdi alıştık artık düzene girdi gibi çok şükür
Selinasel makbulegul saatlerce emiyor ağzındn atıyor kendi bırkyr sonra gözleri dikiyor tavana :( hiç bir şey fayda etmedi hiç bir şey
Misafirr Selinasel bi de Buzuki Orhan diye biri var onun kolik diye bi albümü var, onu dinleyerek ve saatlerce ayağımda sallayarak, olmadı emzirerek ancak uyutabiliyorum.
katmerliana Selinasel gözlerini tavana dikmesi ne kadar sürüyor canım uykudan kalkınca uyku sersemi oluyor mu ? Benim oğlum da uyku problemi yaşıyor uyku şurubu verdik etki etmedi . Grip oldu o süreçte verilen ilaçlar aynı an da verilince uyku yapar dediler bizimki zerre uyumadı 24 saatte 5 saat uykusu var o da uykular 15 dk var yok yarım saat uyku da piş pişman demem lazım çocuk nörolojine gittik 14 Kasım da baş ultrason u çektircez. Benimkinde tavana bakma yok ama Dr sormuştu öyle bir durumda video ya çek getir dedi . Sıçrama bir yere odaklanma tepki vermeme durumları sıkıntılı olabilir canım istersen sende bi nöroloji dr na götür
Misafirr Ay atağı sanırım. biz de 3 ay 14 günlüğüz, her şeye ağlıyor çok huysuz 😕 aynı şekilde uyku da yok. Atak hesaplayan biri varsa Allah rızası için baksa da içimizi rahatlatsa 🙄 baya uzun sürüyomuş bu atak dönemi.
Selinasel Misafirr bende öyle düşündm acaba atak mı geçiriyor yani gözlerini açmaya dermanı yok ayakta gezdrrken uyuyor ama 5 saniye sonra geri uyanıyor
Rosejollymoon Saç kurutma makinesi, süpürge sesleri açın mümkünse gerçek sesleri biraz açın, sonra telefondan devam etsin bir süre sonra iyice dalınca kademeli olarak kapatabilirsiniz ama iyice dalsın yani bir yarım saat 45 dk. Geçmiş olsun. Allah kolaylık versin
Selinasel Rosejollymoon Allah razı olsun ona da alıştırdım sabaha kadar profilo çamaşır makinesi sesi ile uyuyordu bit de fön deneylm teşekkür ederim
Nerisela Bütün herşeyi yapmana rağmen hala huysuzsa nazar vardır canım okuyun eşinizle beraber açın internetten nazar sekine dualarını dinletin rahatlayacaktır Allah ın izniyle. 🙋♀️🖐️
Misafirr Momofkerem beklenen tarih 05.07.2019, gerçek Doğum tarihi 10.07.2019. Cinsiyet erkek. Çok teşekkür ederim çok 🙏 ne zaman geçecek bu günler yardım edenim de yok🙄