morlu_baby Kızlar bebeğime doktorum ocean Demir ilacını yazdı ve kilosunun 2 katını ver dedi .. bebeğim 9.500 kilo 18 damla ver dedi ya çok değil mi ? Normalde bu Demir ilaçları kilosuna göre veriliyor .. sizler kaç damla veriyorsunuz ?
Deletedmom_48 morlu_baby ben bu doktorları anlamıyorum vallahi bir de alanında uzmanlar çocuk doktoru yani kimisinnki kilo başına 1damla diyor kimi 2 damla daha 3gün önce kontrole gittik kilo başına 1damla dedi bize mesela
morlu_baby Oznur_0708 yok vallahi canım 18 damla dedım şaşırdım hatta eşimde duydu 18 dedı bence doktorun kafası gitti heralde 😅
morlu_baby Deletedmom_48 bende anlamıyorum işte onceki doktor 1 damla derken kendi doktorum 2 damla dedi kafam karıştı iyice neye dayanarak diyor kilosu fazla diyemi nedir anlamadım gitti
Merihh morlu_baby ml olarak veriyorum ben içindeki çubuk ile 10 kilo ise 1 ml veriliyor. Kilo başına 0.1 ml yani
Melifah_35 Doktorun doğru demiş. Ocean marka için 18 damla oluyor. Kilo başı 1 damla verirsen hiçbir işe yaramaz. Başka markalar için geçerli o kilo başı 1 damla
Melifah_35 morlu_baby senin doktorun doğru söylemiş en azındna. Benimki de kilo başına 1 damla demişti. Çoğu ocean kullanan kişinin bebeğinin değerleri düşük çıkıyor zaten yanlış kullanımdan dolayı
morlu_baby Melifah_35 aynen doğru bizim geline sordum oda yalnış veriyormuş . Neyse öğrenmiş olduk cok teşekkür ederim