Ebrusph_ tesettürlü kızlar kendinize internetten kıyafet sipariş veripte memnun kaldığıniz yerler var mı
deryaarslan Ebrusph_ moda selvim, tofisa, modaşah tesettür, pazarium bunları kullanıyorum ben bide Instagram da potikarem var ordan da aldm güzeldi ürünler
Yusuf_123 Ebrusph_ tesettür dünyasından elbise etek sipariş ettim kargoda bakalım kalitesi nasıl olacak Sefa mervede daha önce almışlıpım var kalitesi iyi
Beyzanur7 Ebrusph_ lamelif , modamesra , pazarium , stilzade ,Modanisa Tofisadan aldm berbat anca evde yatmaya giyilir
Duyulurum Ebrusph_ tesettür giyim olarak gecen sene eminos butikten İnternet sitesinden ferace almıştım. Bu yılda trendyol modestten bir tane elbise aldım ucuz olduğu için almıştım fiyatına göre gayet iyiydi. Ve lcw’nin modest giyiminden bir tane elbise aldım ondan çok memnun kaldım özellikle kuponlarla indirimlerle falan gayet güzel kaliteli şeyler uygun alınabiliyor
deryaarslan sizdenbirii evet güzeldi aldıklarm tabi çok ucuz olanlar biraz daha dandik duruyor ama elbise almıştm beğendim hatta yine aldım kargoda şimdi 😂
sizdenbirii deryaarslan hayırlı olsun ☺️ benim de beğendiğim bir kaç şey var tereddüt etmiştim bayram öncesi alayım😄