sirinpatates Sol mememde iki tane top gibi bisey elleyince açıyor ağrı yok cocuk emincede aciyor bu mastit mi oluyor. Dün akşam sütüm aktı durduk yere o zaman farkettim memelerimde çok sut yok yani neden böyle oldu anlayamadım kızlar bu nasıl geçer napmam lazım
gzmdmrts sirinpatates Ben mastit geçirdim arkadasların yazdığına ek olarak soğuk kompres uygulayın buz koyun sert olan bölgeye o şekilde sağım yapın iyi geliyor birde susam yağı sürüp masaj yaptım ben de oda işe yaramıştı
Prensesim-0109 sirinpatates duşta masaj yapın hatta akabilir süt sorun değil bende yaşadım duşla iyi oluyodu bide bebek küçükse sık sık emiyosa geçiyor uzun süre emmediğinde oluyor
gltkntugce Eğer memenin o bölümünde sıcaklık ve kızarıklık yoksa daha mastit olmamıştır. Sıcak bi duşa girin duş altında masaj yapın göğüslerinize ve çıkınca bebeği ters emzirme yöntemiyle emzirin açılır genelde eğer açılmazsa elle sağım yapın
-Sweetdream- gltkntugce benimde öyleydi sıcak duş vs yaptım gece de ateşlendim göğüsüm yumuşadı ama o sertlik yok sürekli de emziriyorum futbol tutuşu emzirme pozisyonuyla mastit ilerleyince mi ateş üşüme titreme oluyor şuan göğüsün yumuşamış sertlik inmiş durumda kızarıklık da yok
gltkntugce sirinpatates futbolcu tutuşu diye geçiyor bi araştırın resimleri var internette yanlış anlatmayayım şimdi ben ama mutlaka deneyin
sirinpatates Prensesim-0109 kızım 8 aylık küçük bebekte değil memelerim dolgunda değil öyle her zaman emmidigi gibi emdi yani uzun zman emzirmeye durumu olmadı ama ne biliyim dün akşam aniden oldu
gltkntugce Vücutta enfeksiyon olunca ateş titreme olur her sertlik mastit değil yani süt kanalları tıkanıp şişlik olmuş da olabiliyor önemli olan o şişlikler boşaltılıp mastite dönmesini engellemek