Hasmeftun kızlar oğlum 10 ay 16 günlük arasitrmistim 8.aydan sonea kivi verilmesi problem olmaz diye şimdi bi sayfada 1 yaşından once verilmwz yazıyor ben bi kaç kez verdim bi problem olmadı ama sizce hangi ay uygub
Mrvsmt2502 Hasmeftun 7. Aydan sonra her şeyi mevsimine göre ver. Bi gıdayla ne kadar erken tanışırda alerji riski o kadar azalır demişti doktorumuz. Keza her şeyi 3 gün kuralı ile çok az verdim patlıcan,bal, bakla hariç
Asyaveannesi04 Hasmeftun Ben 1 yaşta vermiştim kivi, çilek, domates alerjen bir gıda çünkü rendeleyip verdim bayılıyor 15 aylık şuan
sarmaliklahana Hasmeftun kızıma 5. Ayda ek gıdaya başladık hiç bişeye alerjisi yoktu 7.aydı sanırım kivi verdim. Direk 10 saniye içinde agız ile burun arası kızardı kasınmaya başladı 😄 Hemşireye söyledim. Alerji yapmıs olabilir ama 20 gün sonra tekrar ver aynı tepkiyi alırsan 20 gün bekle tekrar ver demişti. Verdiğimde bişey olmadı ama kzıım sevmedi 🥴 Bende bayılırım kiviye bol c vitamini misss
Hasmeftun Mrvsmt2502 alerjik bir bebek yumurta sarısı beyazı yer fıstığı ve cevize alerjisi var o yüzden tedirgin oldum
Hasmeftun Asyaveannesi04 bende rendeledim yani bi kaç kere verdim bi problem olmadı devam etsem mi acaba
Hasmeftun sarmaliklahana bende çok severim kiviyi oğluma da verdim alerjisi var yumurta sarisi beyazi yer fıstığı ve cevize kivide alerjik bir besin olduğu için tedirgin oldum