Tuana23 Kızlar bır sey soracağım. Mutfak dolaplarımı boyamak ısıtıyorum. Ve tezgah arası folyo kaplamak. Yapan varmı acaba kullanıslımı. Yeni yaptırmak 70 bın dedı usta🙃
Nurahsen Tuana23 dolap boyama ile ilgili bilgim yok ama kuzenim dolaplarını kâğıt kaplattı hem çok güzel oldu yeni gibi hemde uygun fiyata maal oldu çokta mennun bi araştır istersen
Olimbonii Tuana23 70 bin mi cok pahalı demis cokmu buyuk mutfağınız bende ev aldim icini yaptiriyorum mutfak dolabim L seklinde geliyor 15 bin tuttu kaliteli bir urun bide leke iz yapmayan akrilik mobilya
Cyerg Tuana23 trendyolda tezgah arası için çok güzel seyler var. Çok satanlar olarak isaretlediginizde beyaz kendinden desenli var çok beğeniyorum mesela yorumları da çok güzel bence bir bakın🫠
Tuana23 Olimbonii hayır cok kucuk aslında L seklınde. Sız nerede oturuyorsunuz. Banada 70 bun cok geldı. 15 bın olsa hemen yaptırırm
Olimbonii Tuana23 Trabzon’da oturuyorum ben benim mutfağımda L seklinde yarisini verdim kasnagi yapiliyo kalan yarisiylada kapaklar alinacak 15 bin tutuyo hemen hemen mobilyacimiz burda taniyoruz kendisini o yapiyor gelip takiyor 70 bin gercekten asiri pahalıymış