Anneyimm1 Bebeğinde ana kucağı da diyolar kanguruda bu kucakta taşınan aparat kullanan oldu mu oğlum 5.5 aylık kullanmak istiyorum ama erkek bebeklerde önermiyolar
Aslicamm Anneyimm1 erkek bebeklerde kullanılmıyor diye bi şey yok bugün yaşına girdi ilk üç ay sling kullandım 9 aydır da kanguru kullanıyorum nerdeyse günlük:)
almilabuss Anneyimm1 3.ayından sonra ara ara kullanıyorum ben. Tombik olduğumuz için yarım saat anca taşıyabiliyorum tabi orası ayrı
Hediyealp Valla 3 aylık iken bi bildirdim oğlumu bidaha indirebilene aşkolsun yani 🤣🤣🤣bir zararını da görmedim ayrıca evde bile takıyordum iş yapmak için anında uyuyordu zaten kıyamam 🤣🤣♥️
Anneyimm1 Aslicamm işte büyükler erkek testislerine zarar gelir gibi düşünüyorlar sanırım bende bi sorun olacağını sanmıyorum ama hep annemler engelledi almamı ama alıcam 😊
Ysgl26 Aldık ama hiç kullanamadık öyle duruyor bir kere bindirdim 5 dakika yürüdüm anneme gittim çığlık kıyamet ağladı..oğlum da rahat etmedi ben de sevmedim..
mirgulak Ysgl26 acabaihtiyaciniz yoksa uygun fiyata verebilir misiniz yada hediye etmek ister misiniz
Bigosonik Bende kullaniyorum rahat oluyor bazen bebek arabasinda durmak istemiyor. Birde kopegim var onu gezdirirken cok kolaylik oluyor.😄benimki solomom
HMU almilabuss ya kızlar benim kafama takılan çocuk oturur pozisyonda olmuyor mu!!!?? 4 aylık bebeğim doktor kesinlikle oturtturma dedi. Sanırım kanguruların kullanma aralığında 3 aydan başlıyor yazıyor. Nasıl oluyor?🤷🏻♀️