Fatma23 Merhaba kızceler, kızım 9 aylık, 5 günlük oldu. Daha bi aktif geçiyor günümüz, ayağa kalkıyor tutunarak yürüyor. Bu ayda ve önümüzdeki ayda bizi neler bekliyor? Siz bu ayda neler yaptınız bebeklerinizle, nasıl zaman geçirdiniz 👶
KumsalDerya Fatma23 ewet peşinden koşuyorum devamlı rahat durmuyor heryere gidiyor elliyor çok meraklı birşey oldu sağ sola gitmesin diye engeller yapıyorum yastıklarla bir baktım yastığın üstünde pilates yapıyor kuyruk ğibi peşimde ama daha kendi ayağa kalkamiyor pekk
Sibtug Fatma23 öncelikle çok güzel gğnler bekliyor tabiki 11. Aydan bildiriyorum 🥰 hergğn yeni bi güncelleme yeni huylar artık karakteri yavaş yavaş oluşuyor, tepkileri nilinçli hale geliyor ama benim en zorlandığım ayrılık kaygısı🤦♀️ yani böyle bişey yok asla bensiz kalamıyor babasıyla bile durmuyor 🥲
Kerem-sahin 9 ay 21 günlük oğlum. Çok hareketli. Çok hızlı emekliyor artık. Tutunarak her yere gidiyor. Çekmece dolap delisi. Aşırı mutlu oluyor kurcalarken. Mutfak hariç her yerde kilit var . Ama çok buldu mu affı yok. Konuşma da yok anne der gibi sesleniyor ama net değil daha. Şu ara hasta ama çok şükür keyfi yerinde. Sizin bebekler her şeyi yiyor mu bu arada?
Fatma23 Kerem-sahin evet ben kızıma herşeyi veriyorum biz ne yiyorsak o da aynısını yiyorum, özel yemek hazırlamıyorum
Acemibiranne17 9 ay 15 günlük hala emeklemiyor. Bi yerden tutunarak ayağa kalkıyor, adım atıyor bizden tutunarak yürümek istiyor devamlı ama hala emekleme yok malesef 🥺