Yusufff-41 babygirl35_ kendim denedim sabah beşte beni kıvrandırınca bebeğime vermeyi bırakmıştım ancak sabah iki akşam üç damla gibi vermeyi deneyebilirsiniz çok kıvrandırmaz
Linabuse1002 babygirl35_ 4 gun kullandım 4.gun bebegıme felaket sancı ve ıkınma hıssı verdı durmaksızın ağladı duşa soktum sancısı gecsın dıye anca bıraz oyle rahatladı attım çöpe valla
babygirl35_ Linabuse1002 Allah allah neden böyle yapıyo ki. Böyle bi etkisi varsa doktor neden veriyo :/
Linabuse1002 babygirl35_ bagırsak duzenleyıcı oldugu için bagırsakladara sancı yapıyor durmaksızın aglıyor bazı bebeklerde yapmıyor bu etkılerı ama bazılarında yapıyor canım evet doktorum önermişti
Yusufff-41 babygirl35_ sancı yapıyor yarım saat kadar sürüyor bende bile böyle etkili olduysa bebiş ne yapsın
babygirl35_ Linabuse1002 anladım canım cevabın için çok teşekkür ederim çok soru sordum kusura bakma ama sence kullanmaya devam ediyimi böyle sancı yapıyosa. Yoksa zamanla alışır mı
Linabuse1002 babygirl35_ belkı senın bebişte yapmaz sancı bir süre bır dene baktın sancı yapıyor kes bence cunku yazık mahvedıyor cocugu sancıdan 🙏🏻