Esrademir1 Bebeğimin poposunda makat kısmının kenarlarında kırmızı kırmızı sivilceler var neden olur. Yaşayan varmı
Hasanhuseyin Esrademir1 ben genelde portakal mandalina asitli şeyler yediğinde oluyo yakiyo idrar veya büyük çiş
Alse35 Esrademir1 mantardır travazol iyi geliyor çok az miktarda hamazinc fito gibi başka bir kremle karıştır altını açtığında temizledikten sonra ince tabaka halinde sür biraz havalandır sonra bezi tak bikaç. Uygulamada geçiriyor Bizimde öyle çok çeşit krem kullandığında da mantar oluyormuş ya da antibiyotik va kullandığında da oluyormuş
Gamzekck Esrademir1 pişiktir mantardir zeytinyağı pişik kremi sırayla kullanın altını havalandırın ıslak mendil kullanıyorsanız önce suyla yıkayın sonra kullanin
Mavi3435 Esrademir1 bugün aynısı oldu.dojtorumuza foto gönderdim.travazol yazdı.bende sabahtsn beri foto hamezinc Hametan madescar karıştırıp sürdüm.ve şimdi travazol alicam Duştan sonra surucem .dün turşu yedim ondsn mi olfu
Haffuse Mantar olabioir, baksettigin tanima cok uyuyor… Bez de yapabilir ama yuksek ihtomal islak mendilden de olabilir…