Durukusum-10 Rotavirüs aşı zamanımız geldi fakat çok kararsızım bir kesim kesinlikle yaptır benim çocuğum geçirdi çok ağırdı az da olsa hala karşılaşılıyor diyor . Bir kesim yan etkileri oluyor kesinlikle yaptırma diyor. Sizler yaptırdınız mı?
Show_must_go_on Durukusum-10 Yaptırmazsanız yan etkileri daha kötü oluyor ben yaptırdım tüm aşıları şükür yakalanmadı ama yakalanan ve yoğun bakımlarda kalan çok çocuk gördüm ihmale gelemz sağlık
Nunikk2016 Durukusum-10 benımde az kaldı yaptırmam lazım ne yan etkisi varmış duyduğunuz ilk oğluma yaptırdım 6 yaşında şükür bir sıkıntı olmadı
Deletedmom_110 Durukusum-10 kızım 4.5 yaşında sadece menenjit yaptırdım rota yaptırmadım şükür bir sorun yaşamadım sımdı oğluma rota yaptırsam hakka mı gürerim diye saçma sapan düşünüyorum kızıma ne yaptıysam oğluma da onu mu yapsam diyorum :(
Poyrazylmz Durukusum-10 şöyle söyliyim hastalığın kendisini yaşamaktansa yan etkilerini yaşamayı tercih ederim ki öyle çok yan etkileri olmuyor benim bildiğim biz yan etki yaşamadık ama yaşayanlarda sadece ishal olduğunu söylüyorlar🤷♀️
Tugder 2 ve 4. Ayda ben de yaptırdım . Araştırmalarım bu yöndeydi . Doktorumuzda yaptırmak daha iyi değince yaptırdık
Doasmom Deletedmom_110 Ay biz anneler bazen saçmalıyoruz:)) olur mu öyle şey o zamanın şartları farklıymış yaptırmanışsınız. Şimdi aklınıza girmiş, yaptırın tabii ki. Birbirlerinin hastalık riskleri de farklı illa ki.
Deletedmom_110 Doasmom halbuki durumumuz de vardı çocuk doktorumuz yaptırsan yaptırmasan da geçiriyorlar diye yaptırmamıştım sımdı sanki hakka giricemmm gibi hiss diyorum.
[silindi] Durukusum-10 benim bebeğim 3aylıkken yaptırcaktık yaptırmadan yakalandık 1hafta hastahanede yattık ateş ishal halsizlik iştahsızlık🥺 yaptırmalısınız bence yavrum 1hafta serumsuz anı olmadı
ayazegemom Benim sağlık ocagindaki hemsire saçma sapan konuştu menenjiti yaptırma rotayı yaptır onuda 3.ayda yapalim falan diye yarin gidip alicam carsambada yaptircam kadın kafamı karıştırdı yoksa şimdiye karma aşıyla birlikte yaptırcaktim bende
Zeysus Durukusum-10 2.dozunu geçtiğimiz cuma yaptırdım. Hafif ishal oluyo ve hemen geçiyor yan etkisi. Hastalıktansa yan etki tercih edilebilir