Mebude Anneler gaz sorunu gidermek için siz ne kadar kimyon çayı içiyor sunuz bebeğe ne kadar veriyor sunuz gün için de
arveninannesii0 Mebude ben gaz için gaz atağı başlamadan yarım saat önce 3 4 çay kaşığı kimyon çayı verip sıcak su içinde masaj yapardım bebeğime. Çok etkisini gördüm
Aras210922 Mebude bende veriyordum gerçekten de faydasını gördüm deneyin derim ezmiyorsanız sizde için ben emziremediğim için bebeğe vermiştim
Gamzekck Mebude her gün kimyon çayı içiyordum üç dört bardak kendim yapıyordum , bebeğim çok gazliysa bir iki çay kaşığı da ona veriyordum , gaz damlasını aksatmiyordum , gaz yapan şeyleri yemiyordum , çok fenaysa fitil veriyordum
Aras210922 xtutku benim oğlum 15 günlükken başladı gaz sorunumuz ve o zamandan beri verdim . Bir sorun da olmadı şükür aksine faydasını gördüm Çünkü o an elinizden ne gelse yapmak istiyorsunuz o yüzden sizi çook iyi anlıyorum 🌸
Mebude Milos şuan ondan kullanıyorum canım zaten de benim bebiş de bi etki yapmadı 🥹yapamayınca hiç durmuyor bebeğim
Tahaaaa Milos ben de biogai aldım ama hiç faydasını görmedim günde 5 damla dedi doktor emzirmeden once mi sonra mı sabah mi akşam mi versem daha faydalı olur bilemedim
Yagizali190123 Kimyon çayını bilmiyorum ama ben rezene veriyorum. 1 çay bardağı sıcak suya 1 tatlı kaşığı rezene ve toz şeker atıyorum. Yenidoğan 3-4 çay kaşığı ile başladım. 1.ayında 30ml kadar verebilirsin dedi doktorum. Şimdi 2,5 aylık sabah akşam 50ml veriyorum. Anne sütünden sonra
Birisi_ Yagizali190123 kimyon toz ya hani bebek yutmakta zorlanmazmi yada bogazina takilsa ne bilim ben icerken midem bulaniyo korkuyorum vermeye
Yagizali190123 Birisi_ kimyonu bilmiyorum da rezene tanecikli önü güzelce demleyip süzüyorum birazda şeker ilave ediyorum tamam
Gamzekck Tahaaaa çok fazla üzerine düşme çok aşırı gaz yapan şeyleri yeme yeter ben hiçbir şey yiyemiyordum ama çok gazliydi yesen de gaz yemesende 🤷🤦