Meryem_Cansever Kılzar kızım 10 aylık qoldu ama ne dişi çıktı ne emekleme ye başladı halının üstünde yuvarlanıyor donuyır falan ama emeklemıyor bebişi böyle olan varmı teşvik edici çok şey yaptım fakat geri geri gidiyor sürekli 10-11 kg arası acaba kilosundan dolayımı?
Mucizelerherzaman Meryem_Cansever ayın 6 sında dolu dolu 10 oluyor kızım. 1 aydır emeklemeye ardından tutunup kalkmaya başladı. Sizin dediğiniz gibi yuvarlanıyordu istediği yere yuvarlana yuvarlana gidiyordu. Sonra kolarının ayaklarının üstüne durmaya başladı geri geri gitti. Çok sürmedi ardından emekledi şuan tutunmaya sıralamaya başladı. Bi anda hepsini sıra sıra yapabilir belki de direk tutunup kalkacak. Kimse yerde kalmamış kalkmış yürümüş diyip içimi ferahlatıyordum düşünce sardığında. Bizim de daha hiç dişimiz yok
Haffuse Benim kizim da gec ememkledi, geri geri gitti once sonra ileri vites😅 Yakindir insaAllah ileri emeklemesi… Tadini cikar bu zamanlarin, hersey yavas yavas olacak🥰🥰🥰
Meryem_Cansever Emine003 bizimkinin ucları hafif belli ama devamı yok😂gelecekmi gelmicek mi dört gözle bekliyorum jfkf
Emine003 Meryem_Cansever merak etme kuzum çıkar çıkar 😅 bende sen gibiydim eyvah diyodum yaşı geliyo hâlâ daha diş yok sonra biranda patlamış 🥰
Hep-sevgiden @“Meryem_Cansever”#p252497338 ilk disin 13 aya kadar zamanı var diye biliyorum Emeklemede her bebek emekleyecek diye bisey yok belki direkt yürür cnm
Emine003 Meryem_Cansever 7.5 aylık felandi canım ondan öncesi sürünerek felan 1 ay öyle gitti sonra 7.5 aylıkken tamamen emekledi