Kubrailkan Tatilinizi nerede yapıcaksınizzz ben Sakaryada bungalov çok beğeniyorum 🥺😍 ama onlarda da Instagram’da her önüne gelen sayfa açmış Nasıl güvenilir buluruz şöyle uygunundan güzel bir yer bileniniz var mı 😍😍😍
Sudemeda Kubrailkan bende dün araştırdım baktım fiyatlar uygun tas ev diye bir yer varmış oraya gideceğim
bal_cocuk Kubrailkan ben çok sık giderim haftasonu kaçamağı olarak airbnb de villalar var onun dışında meraconsept var güvenilir gayet
Lagertha Kubrailkan Bence instagramdan ayarlamayın daha önce buraya bu konu da biri yazmıştı dolandırılan. Güvenilir sitelerden bakmanız daha doğru
Bebetonunannesi16 Kubrailkan bizde bursadayız güzel biyer olursa bende burda bekliyim banada fikir olsun😁🍌
35lavanta Kubrailkan Ayy orayı bende çok istiyorummm 😍😍 Biz mayısta gidicez kuşadasını tercih ettik hem yol yakın olsun hem daha önce ablamlar o otele gitmişti çok beğenmişti bissürü sincap varmış hemen geliyorlarmış fındık falan verince sırff bunun için gdiyoruz oraya çocuklar eğlensin bolca diye 😂😂
Merosat Kubrailkan Savibuorg instagram sayfasını takip edin takip ettiklerinin hepsi gerçek bungalov evlerden oluşuyor bizde gitmesen ordan seçip gittik. Bizim gittiğimiz yer güzeldi ama gitmeden önce park beşik sormuştum bulurum demişti gidince bulamadım dedi o yüzden önermiyeceğim orayı ama dediğim sayfaya bakın isterseniz
Masal_ockk Cosmopnom villa de Pelit kesinlikle gidin. Biz iki günlüğüne iki kere gittik. Hem hizmet hem temizlik hem odaları harika
Leblebi_tanesii Kubrailkan rize çamlıhemşinde Bungalove diye bir yer var aşırı beğenmiştim gittiğimizde bir bakın isterseniz
Btlaras2 Kubrailkan benim kuzenimin var Sapanca’da havuzlu tavsiye ederim çoğu dolandırıcı inanmayın derim kuzenimin evlerinin resimlerini çalıp başka bir isimle kiralamışlardı
Kubrailkan Btlaras2 maleseff ondan da korkuyorum 🙈🥺🥺 kuzeninizin olanın ismi Instagram hesabı vs var mı 😍