Melis1706 Aysee__34 ben asidan hemen sonra calpol verdim ates olmadi 6 saatbsonra tekrar verdim agrisi olmasin diye
Lilybaby Aysee__34 2 ay aşısı bizde hiç problem yapmadı ilk dozları olduğu için genelde sıkıntısız olurmuş ama sonraki dozlarda vücut virüsü tanıyıp savaştığı için ateş çıkarmış. O yüzden eğer ateşi çıkmazsa müdahele etmeyin
Busra005 Aysee__34 ben aşı vurunmaya gitmeden önce bir çay kaşığı calpol vermiştim canım çok şükür hafif atlattık sadece iki gün huzursuzluğu oldu ateş olmadı
Hndealnathn Ateşi çıkmayan çocuğa ilaçla müdahale edilmez.ates takibi yapın baktınız 37leri geçti 37.5 üzeri yolunda üzerini soyun bulunduğunuz yeri serinletin sonrasinda 4-6 saat arayla 1 çay kaşığı calpol eğer yine düşmezse 38 ve üzeri olmaya baslarsa 8 arayla yarım fıtıl demişti doktorumuz.
benimbebegim Ateşi çıkmayabilir fakat çıkmadan müdahale ederseniz çocuğun vücudu ateşle savaşmayı öğrenemez takip edin sadece 38i geçerse müdahale edin bence
Emine_guzel Aysee__34 eczaneden alabilirsiniz bence, her bebekli çocuklı evde olması gerekiyor mutlaka. Biz bebeği 1 aylıkken sünnet ettirmiştik o zaman yazmıştı doktor. Doktor demişti ki bol bol emzir, 2 ay aşısı biraz ağrı yapıyordu hatırladığım kadarıyla
deryaarslan Aysee__34 aşıyı vurdurunca doktorunuz ateş düşürücü yazıyor zaten 38 geçince veriyorsn onu da çay kaşığı kadar. Öncesinde müdahale etme bence belki hiç bi sıkıntısı olmucak. Bizim akşamüstü ufak bi ağlamamız oldu alltını değiştirirken bacağı acıdığı için o kadar ateşi 37 derecede kaldı şükür
Tubaalprsln Aysee__34 Aşı oldu mu olcak mı 2. Ay aşısında ateşi oldu o yüzden 4. Ay aşısından korktum burdan bir iki kişi 1 gün önce sarımsak yutmak iyi demişti bende öyle yaptım sarımsağı bölerek yuttum çok şükür 4 aylık aşısında ateş ağrı falan olmadı eğer olmadıysa sende yapabilirsin
Tubaalprsln Aysee__34 1 gece öncesinden 12 gibi falandı sanırım saat ama farketmez bence bir dişti bir tık büyüktü benimki 4 e böldüm 2 bardak su ile yuttum bu arada denersen banada haber verir misin başkasında da işe yarayacak mı merak ediyorum
Katun Aysee__34 hayır vermeyin aşıya karşı olan bağışıklığı düşer. Ayrıca çok mecbur kalmadıkça calpol fitil vs vermeyinnn
Aysee__34 Tubaalprsln dünden beri huzursuz emmiyorda manada almıyor napicam bilmiyorum kabızlık sorunuda var çok üzülüyorum yaa
Tb2768747 Aysee__34 benim bebeğim bugün. Oldu çok huzursuz ağlıyor hep ağrısı var sanırım colpol verdik ama uyku yaptı hep uyyor uyanıyor ağlıyor 🥺 ilk defa böyle gördüğüm için bebeğimi kötü oldum