NoThing2Lose Merhaba bayanlar 1 yaşından önce bebeğine inek sütü veren oldu mu? Şuan 10 ay 20 günlük Ev yoğurdu mayaladim herhangi bir alerji tepki göstermedi mama yiyor doğduğundan beri ve çok şişirdi kızımı süt vermeye karar verdim ağır gelirim merak ediyorum.
Berilsmom13 NoThing2Lose süt içince daha çok şişer hazımsızlık yapar daha bide 10 aylık ki doktorumuz iki yaşından önce vermeyelim dedi bize
Elisa34 NoThing2Lose Bir yaşından önce vermeyin diyo doktorlar kızıma 13 aylık ilk denedim sevmedi içmiyor kızım
livanurvealpinannesi61 NoThing2Lose inek sütü şişkinlik kabızlık reflü balgam kemik erimesi geniz eti büyümesi yapıyor malesef..
Glnrck NoThing2Lose keçi sütü sulandırıp verebilirsin anne sütüne daha yakın ve inek sütü gibi sindirim sorunu yapmiyor
NoThing2Lose Berilsmom13 kilo bakımından çok şişirdi mamayı bırak artık dedi doktor sulandırarak verebilirsiniz diyolar
NoThing2Lose Berilsmom13 Elisa34 livanurvealpinannesi61 Kefir ve yoğurdu ayran gibi sulandırıp vermeye karar verdim sorun olmaz değil mi
NoThing2Lose Elisa34 çok birşey kalmadı 1 yaşına Mayıs’ta bir yaşında ağır gelirse bırakırım diye düşünüyorum çok kilolu.ve hantallık yapıyor mama ,doktorda yurüsede kilosu gitmez mama yiyen çocukların diyor gözümü korkuttu
Zeynosileannis NoThing2Lose bebeğim 10 gün sonra 1 yaşına girecek 2 gün önce verdim ama içecek gibi değilde meyve ve bisküvi içine kattım bir sorun olmadı
omerinannesi_2705 NoThing2Lose Benim bebeğim 2 aylıkkenden beri mama içiyordu ama mamaların fiyatı git gide uçtu. Eşimden ayrıldım hiçbir sekilde çocuğun masraflarını karşılamıyor ben de herşeye yetemiyorum.. bu sebepten ötürü süte başladım 9 aylıkken şuan 10 buçuk aylık laktozsuz süt kullanıyorum ama yine de biraz suyla karıştırıyorum içine de bir tane bebe bisküvisi katıp veriyorum. ama günlük süt daha vermiyorum o biraz ağır geliyor sanki :) herkesin kendi tercihi benim bebeğimde sıkıntı olmadı ama sizin bebeğinize dokunabilir belki o yüzden bişey diyemiycem 😊🌹
NoThing2Lose omerinannesi_2705 mecbur kalmak ayrı mesele tabiki mecbur kalıp maddi seçeneğim olmasa bende bir şekilde verirdim Allah yardımcınız olsun
livanurvealpinannesi61 NoThing2Lose ilk defa duydum canım çevremde kullanan var öyle sorun yaşamamışlar bizede inek sütü ağır geldi. Keçi sütü önerdi herkes o yüzden
Glnrck NoThing2Lose azar azar verip üç günlük deneme süresi yaparsınız ben veriyorum sıkıntı yaşamadık
NoThing2Lose livanurvealpinannesi61 keçi sütü daha faydalı zaten 1 yaşından sonra vermeye başlarım o halde