renkliruya Thesra evet canım.. Sadece postun açılış mesajı çıkıyor.. Ne cevapla ne beğen nede cevap verenler hiçbişey görünmüyor..
renkliruya Nekwam ya öyle mi.. Ben verilen cevapları falanda göremiyorum.. Yani sadece postun açılış mesajı görünüyor gerisi koskoca bir boşluk.. Boşlukta hissettim kendimi.. 😀😄❤
Nekwam renkliruya way anasını be cok kötüymüş seninki dostum kendimi korku filminde hissettim şuan 🙄🤭
renkliruya Thesra hiçbiri açılmıyorda.. En son bebeğiniz hangi ay doğdu ve bebeğiniz kaç aylık poatlarına bakamadım..
2prenss_annesieliff_ Thesra evet bnnde bakamiyorum oylanmis mesaj atilmis ama okuyamiyorum sadece admin yazdigi yazi cikiyor
Thesra renkliruya İnternet hızından kaynaklanıyor olabilir.Sayfayı yenilerseniz muhtemelen anketleri görebileceksin.Oy verince de cevapları görebileceksin 🤗
renkliruya Thesra yeniliyorum.. Posttan çıkıp tekrar giriyorum.. Ama yine olmuyor.. Demekki sorun bende değil internette.. Yapacak bişey yok.. İlgin için Teşekkür ederim canım.. 😘🌹
renkliruya 2prenss_annesieliff_ benimde aynen öyle.. Ama normaldede internet problemim var.. Ama sadece anket postlarında olması tuhaf.. Neyse.. Bende onda eksik kalayım.. 😊
2prenss_annesieliff_ Thesra denedim hicbiri acilmiyor uygulamadan cikip bir daha girdim yine ayni malaesef
Thesra 2prenss_annesieliff_ Android işletim sistemi kullanıyorsunuz sanırım sizde telefon marka model verirmisiniz😌
Thesra renkliruya Tam da bu yüzden aslın da sorun yaşıyor olabiliriz bakalım çalışmalar sürüyor bununla ilgili tekrar bir bilgilendirme yaparız.En azından iyi oldu bunu bilmemiz teşekkür😊