Burcumus01 kızlar kızım 2 gün sonra 4 aylık olacak bu aralar aşırı huzursuz ve ağlıyor salyasi çok akıyor emzigini veriyorum ama çiğniyor mememin ucunu da çok ağrıtıyor sizce dişten kaynaklı mı yardımcı olur musunuz ilk bebeğim 😒
Tutikoo Burcumus01 benm benegimde ishal var huzursuz luk var dunden beri aglıyor acı cekıyor Altı aylık ve uyumadı gece hiç
Eda-yocer15 İnan bende aynı durumdayım 7 ay 18 günlük ishali de var üstelik ve hiç birsey anlamıyor doktorlar bile🤦
Burcumus01 Eda-yocer15 maalesef diş ağrısını hafifletecek bir şey yok galiba çünkü doktorların bile çaresi olmuyor çocuklar acı çekiyor 😒
Eda-yocer15 Blcckzbn gece uykusunda daha çok kasıyor ve asiliyor aralıklı bir şekilde de cıvık kaka yapıyor diş yapar mı?
Burcumus01 Blcckzbn yani sadece bir kere kulağına gitti eli yani bir kere şahit oldum kakası da su gibi
Blcckzbn Eda-yocer15 kesin diştir p zaman benim kızımda kulağını kaşıyıp çekince diş olduğunu anlıyorum
Blcckzbn İshal olmasıda diş belirtisi deniyor ama şiddetli ve geçmeyen bir ishalse doktora götürmekte fayda var
EcrinMasal29 Hemsire_61 benim de benegım dış hazırlığı yapıyor sanırım salyası az da olsa akıyor ıahalı var ateş yok kulağına götürmüyor elını ama iştahı yok geceleri ağlıyor gözü kapalı sekılde mama yememek ıcın dırenıyor zorla veriyorum
Hemsire_61 Burcumus01 ilac degil . Minik bir şase icindekiler dogal dis gelisimini destekliyor ayri zamnda rahatlatiyor