Bertugnunannesi Balkuupu bende bi köşede bekleyim iki ay önce birini aldım adı kübraydı keçiören tarafında yedi bucuk saat mutfaktan çıkamadı sanırsın mutfagı kırklıyor 🤣🤣 salonu oturma odasını şööyle bi üstün körü yaptı saat altı oldı ben gıtcem dedi defoldu gitti yatak odası cocuk odası tuvalet balkonlar antre koridor camlar perdeler kapılar kaldı 400 tl de para aldı salak kafam keske paranın yarısını verseydim sonradan kafama dank etti
Anonim81 Balkuupu armut uygulamasından bulabilirsin. Yorumlarını falan da görmüş olursun önceden hizmet vermişse. 500den başlayıp 1000e kadar yolu var bu arada.
gurbetcianne123 Balkuupu merhaba sincan tarafında var benim bi tanıdığım oğlunu okutuyor tek yaşıyorlar ana fiyatla alakalı bi bilgim yok yarın bilgi alabilirim isterseniz
Balkuupu Bertugnunannesi bende böyle bir sorun yaşamak istemiyorum 🤭 kız ben geçen mutfağı temizledim 10 aylık bebeyle sabahtan akşama kadar 😅 tüm günümü aldı. O napmış onca saat mutfakta 😅
Bertugnunannesi Balkuupu mutfakta öyle kocamanda degil hani eli agırdı bitiremedi uyuzun tekiydi zaten🤣sonra bi dünya msj saydırdım ama giden param oldu
Anonim81 Balkuupu valla tanıdığı olanıda çağırdım yine pişman oldum. Armuttan çağırdığım kimse pişman etmedi. Kötü yorum alıp müşteri kaybedeceğini düşündükleri için işlerini hep iyi yaptılar.
Bertugnunannesi Balkuupu hakkaten yaaa kaynana postu olsaydı elli kere yazarlardı hangi semtte oturuyorsnz? Ben keçiörendeyim
gurbetcianne123 Benanneoldummm merhaba kayınvalideme sordum fiyat bilgisi yokmuş iyi yapıyor ama eminim dedi bizimde inşaat temizliğini yapmıştı ama eryamana gidermi bilmiyorum ve fiyatı kayınvalidem yarın sorcakmış kusura bakmayın unutmuştum 🙏🏻
Mevooss 500 den basliyor mutfak dolaplarinin icini , cam vs . Gibi seylerde eklenince fiyat artiyor yakinlarimdan gidenlerden dolayi bu sekilde biliyorum