SareAlyaLina Arkadaşlar 6 haftalık kese var ama bebek görünmüyor doktor kürtaj olman lazım dedi başından geçen varmı
DorukDefne0 SareAlyaLina evet öncelikle geçmiş olsun bende boş gebelik geçirdim kürtaj oldum acı falan hissetmiyorsunuz bayiltiyorlar ama emin olmak için başka doktora da başvurun ben 2 doktora da gitmiştim benimki 8 haftalikti
Arenilay- SareAlyaLina benim kız 8. Haftada göründü oda alttan bakılınca karından yine görünmemişti biraz bekleyin isterseniz
Meerve SareAlyaLina benim geç döllenme olmuştu 8.haftam bitince görmüştüm.tek bir doktora gitmeyin derim
Aysegul93 SareAlyaLina normalde 9 a kadar beklenir benim doktorum beklemişti ama malesef kürtaj oldum
Meerve SareAlyaLina şimdi bir sağlık bilgim yok doktorlar daha iyisini bilir ama .bende birşey olmamıştı hatta doktor bazen geç döllenme oluyor 8haftaya kadar bekleyelim demişti.bekledik sonra köşede görünmüştü.birkac doktora gitmenizi öneririm.gittiginizdede sorarsiniz
Minikom33x SareAlyaLina ilk gebeliğim öyleydi 5 haftalık ti diğer hafta kalp atışı için gitttik ama kese gelismemis bebek oluşmamıştı, doktorum ümit bağlama dedi, ilaç yazdı düşmesin diye ama diğer gün kanamam başladı ve düşük yaptım,