mom_1_ Hayırlı akşamlar 🙂 Aranızda safra kesesi ameliyatı olan varmı ? Merak ettiğim bir kaç birşey var. Ağrı falan çok oluyor mu, ameliyattan sonra nasıl bir süreç beni bekliyor ?
PonciKom mom_1_ safra kesemde taş var aldırmma lazm ama halam aldırdı bıgun sadece agrı oluyomus oda yani dogum gibi dgl normel agrı sonra ertesı gun normel hayat
cylnchngr mom_1_ eğer safra kesesi ameliyatı dendiyse hemen olmanı tavsiye ederim okadar basitki sadece ilk iki gece gaz sıkıntısı oluyor ondada kendini sıcak tıtarsan bişi olmuyor ben bebeğim 50 günlükken acil ameliyat oldum üstelikte sezeryanlıydım birde ama hiç anlamadım annemde kalıcaktım baktım iyim ertesi gece evime geldim sildim süpürdüm yemek yaptım bebeğime baktım sadece dikiş aldırırken az acı oldu oda saniyelik zaten
Begmerd mom_1_ çok geçmiş olsun canım. Bebeğim 2aylıkken ameliyat oldum. ameliyat sonrası ilk gece biraz ağrım oldu diğer gün eve cıktım ve hiçbişey yokmuş gibiydi. Kapalı ameliyat yapıyorlar. Eve gelir gelmez kızımla ilgilenebildim. Ameliyatı ertelemek daha tehlikeli. Allahım şifa versin.
mom_1_ PonciKom benimde var canım çok bel ağrısı yapıyor ameliyat en iyisi dedi doktor. Senin ağrın oluyor mu ?
PonciKom mom_1_ sağ tarafm sırtım heryerım agrıyor banada şart dedi ben bala bekletıylrum yaglı kızartma baharat gibi şeyler yiyince uyuyamıyoum kusmadan
mom_1_ cylnchngr evet ameliyat dediler daha kötü olmadan aldırmamı önerdiler. Çok bel ağrısı yapıyor maalesef 😞 bende ameliyattan çok korkuyordum içimi rahatlattınız. Siz özelde mi ameliyat oldunuz ?
_Ecis55 Bende safra kesesi amelıyatı oldun bebegim 4aylıkken malesef:( kapalı amelıyat oldum dikil sorunumda olmadı ılk 2gün agrım oldu aonra zamanla gectı bı hafta sonra ayaklanmıstımkorkulacak bı amelıyat degıl gecmıs olsun
mom_1_ _Ecis55 inşallah bende bi an önce atlattırım 🙏🏻 İlk günler sadece sıvı tüketmek gerekmiş doğru mu acaba ?
ElizErva Ben geçen hafta saframı aldırdım agrı oluyor maalesef ama mecburuz acıya dayanmaya 5 aylık kızım var
mom_1_ PonciKom çok üzüldüm 😔 sizde ameliyat olun daha kötü olmadan iltihap falan oldumu daha zor Allah korusun
mom_1_ Begmerd Bende bi an önce aldırıp kurtulmak istiyorum 😞 Amin canım çok teşekkür ederim, Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah 🙏🏻
Muhendisella_ Bende ameliyat olacağım Odadan gidip odaya gelmeniz ne kadar sürüyor? Sonrasında diyet var mı? Bir de bebeğim var 9 kilo civarında ona bakmakta sorun yasar miyim