Defnemomm Benim ilk bebeğim o yüzden bu konuyu bilmiyorum endiseliyim. Bebeğim böyle cıvık cıvık yapıyor bazen beline kadar çıkıyor ishal mi değil mi anlayamıyorum, rahatsızlığı yok sizin bebekleriniz nasil yapıyor
Kbrasaf Defnemomm bizde de öyle cıvık anne sütü aldığı için kıvamlı olmaz demişti doktor ishal değiller yani tabi yaparsa 7 gün oldu yapmadı 😔
midekoruyucu Defnemomm anne sütü alan bebeklerin kakası bu şekilde oluyor canım endişelenme 🤗 ishal olunca kakası daha cıvık sulu gibi ve yeşil oluyor.
A_12ynr Defnemomm ek gıda almadığı için sadece anne sütü yada mama da olabilir aldığı için öle yapması normal siz daha çok rengine odaklann açık sarı yada hardal sarı si ise yada kötü bir kokusu yoksa iyidr.
A_12ynr Defnemomm koku çok ağır kokuyu anlarsın zaten cnm snnki idela bnm 4 aylık hala öle sarı renk ve cıvık bazen ne cıvık ne katı olur bazen çok yapar bazen az
Mertveannesi2211 Defnemomm bende pek anlamıyorum ama anne sütü alanlarda cıvık oluyor canım gazla beraber yaptıkları için de beline çıkabiliyor arada.bende aynı mi değil mi diye takip ediyorum her zaman aynı şekilde yapıyorsa ishal değildir bir farklılık olur mutlaka ishal olunca
Kumsals A_12ynr merhaba 3 ay 6 günlük bebeğim iki haftadır poposundan resmen su yapıyor normal mi ishal mi anlayamadım