ihsanbebek Kızlar Zaditen kullanan var mı bir doktor önerdi biride önermedi arada kaldım kullanan oldu mu aranızda
Burcumus01 ihsanbebek bende 1 haftadır oral damlasını kullanıyorum alerji için . Bir sıkıntı olmadı çok şükür
keskebirazuyusam Zaditen oral damla kullandık oğluma. Kulaklarını kaşıma şikayetiyle gidip toz, canlı çiçek ve kuşlara alerjisi olduğunu öğrendik. 2 ay kullan dedi doktor
Cibaslove ihsanbebek hemen hemen 2 aydır doktorumuz gribal enfeksiyon, hava değişimi gibi durumlarda kullanmamızı öneriyor
Bebetom42 Biz kullandık geceleri kabus görüyor uykusunda ağlıyor nefret ettim o ilaçtan bıraktm alerjisi olduğu için kullanıodk
menek16 ihsanbebek kullanıyoruz süt ve süt ürünleri alerjimiz kaşıntılı egzamamız var uyku hali yaptıgı için hoşlanmıyorum pek o yüzden genel de takipteyim mesela gündüz kaşımadıgını farkettigimde vermiyorum akşamları genel de kaşıyor aksam veriyorum doktorumuza da bilgi vermiştim bu şekilde yaptıgımı
Sermincev ihsanbebek kim önermedi yani doktor mu? Zaditen alerji ilacı ama mevsim geçişlerinde yada gripte falan da kullanılıyor. Etrafımda çok sağlıkçı var. Bir tanesi de verme zararlı demedi. Bazı çocuklarda uyku bazı çocuklarda huysuzluk yapıyor.