alev1 Bebeğim 3. Ayına girecek ama saçının ön kısmında ki konaklar bir türlü gitmiyor doktoru mustela köpük şampuan ve Konak için kremini almamı söyledi kullanıyoruz ama yine aynı
ElifBeren06 alev1 banyo yaptırmadan yarım saat öncesinde zeytinyağı ve mustelanin sampuanini döküp masaj yaparak yedirdim beklettim 2 banyo sonrasında gitmişti
Elifadaannesi alev1 heaven on earth alın ilk yıkamada konakları kaybediyor oluşmasını da önlüyor biz onunla kurtulduk kaşlarında dahi vardı
egemom09 alev1 ben zeytinyağı ve karbonatı karıştırıp sürdüm 5 dk bekletip taradım tamamen geçti oğlumun konağı
alev1 anayimbenn boşuna aldım sanırım mustelanın losyonunu konaklar için ben memnun kalmadım zeytinyağı deneyeceğim alıp
Zyneppp Zeytinyağı biraz karbonat karıştırın banyodan 15 Dk önce sürün bekleyin konak tarağı var çok işe yarıyo onla tarayıp banyo ettirin bi kaç banyoda tamamen geçiyor
Panikatakanne Zyneppp konak tarağı nasıl oluyor acaba bu keçi kıllı yumuşak olan mı yoksa farklı bir tarak mı ?
alev1 Panikatakanne ben e bebekten set olarak almıştık yeşil renkli içinden iki tarak çıktı birisi ince uçluydu onunla tarıyorum çıkıyor azcık ama tahriş ederim diye çok tarayamıyorum yavrumun ön tarafı çok seyrek saçları doktor konaklardan ötürü öyle dedi
alev1 ElifBeren06 köpük şampuanı banyoda çok bekletemiyorum kafasından ısı kaybı Yaşar diye ıslak olması lazım köpük şampuanda
Duyguck_ alev1 hergün bir ters bir düz yöne tarıyoruz bir kaç gün taramadık konak oldu o zamanda fırçalı tarağa haff zeytinyağı damlatıp onunla bir kaç kez daha taradım düzelmeye başladı