Gampelat1422 Kızlar 14 aylık oğlum var oyuncaklar aldım böyle tak çıkart tarzında çıkartıyo ama takmıyo birde gidip yuvarlak olanı alıyo. O kadar çok post açılıyor ki otizim ile ilgili çocuğun her hareketini kontrol eder oldum. İsmine bakar kolları bağla şıp dediğimizde kollarını bağlar oyun oynamayı sever taki sıkılana kadar beni hiç birakmaz mesela sürekli yanımda. Yani bazen oluyo ki kendimi yiyip bitiriyorum. Ömer bugün bize pas vermiyor dediklerinde ben onu büyütüp büyütüp neler kuruyorum kafamda
mervemir- Gampelat1422 hersey zamanla olur bence, şüphelendiğiniz başka bişey var mı benim oğlum 16 aylık, o tak çıkarlardan ilk yuvarlak olanı öğrendi sanırım daha kolay geldi :), oda Bi birey sonuçta her zaman herkese pas verip gülemez yani 😄
Gampelat1422 mervemir- yok çok şükür hani dışa dönük bi çocuk 2 ayda bi doktor kontrollerimiz oluyo doktor da iyi gayet diyo ismine felan bakar. Anne baba alo yapar elini kulağına koyup. İşte dediğim gibi o kadar çok post açılıyo ki çocuğun her hareketini gözlemliyorum kızımda bilmezdim böyle kuzum resmen tabletle büyüdü. Ama oğlum bişeyi yapmayınca acabalar kafamda fink atıyor
mervemir- Gampelat1422 allahın izniyle bişey yoktur zaten olsa farkeder siniz maşallah hersey gayet normal gözüküyor ☺️ hiç kafanıza takmayın bence