Elifblr
[bilinmeyen] doymasa ağlardı diye düşünüyorum ekstra bi huysuzluğu var mı
Elifblr
[bilinmeyen] benim oğlum da acıktığı zaman emziğini çok hırslı emiyor canım belki doymuyor olabilir daha fazla emzirmeyi dene istersen. Bi göğsünü boşaltınca diğerine geç devam et
Minikprensim
[bilinmeyen] bebeklerin bağırsak düzeni bi süre sonra değişiyor canım. Annem düzene girdi ye yorumluyor hatta. Benimki de öyleydi. İlk doğduğunda 10-12 bez daha sonraları da gümde 4-5 kakalı bezi vardı 4. Aydan sonra değişti. Sadece anne sütü aldığı halde. 2-3 güne bir kaka yapmaya başladı. Şimdi 6,5 aylık ek gıdadan dolayı kabız olduk hatta. Elini hırslı emmesi de bu aylarda ortaya çıkıyor. Elini keşfediyor salya akıyor falan. Doymama sorunu olduğunu sanmıyorum yani 😊😀
merveikra
[bilinmeyen] seninki yine iyiymis benim kiz haftada bir benim zorlamamla kakasini yapiyor 😏
edaderen
[bilinmeyen] dolu dolu 2 bezmi . doymasa sürekli huzursuz olur . ya da ağlardiye düşünüyorum benmkide 3 günde bir kaka yapar ama beline kadar yapar . bezleri dolu dolu düşünürsekte 3 bez anca ama ben uzun saatler beklemitprum bez değiştimk için pişik olmasın diye yani bez dolmadan değiştiriyorım bilemedim 🤷♀️
edaderen
[bilinmeyen] saat başı emzirmeyi denesen ??
edaderen
[bilinmeyen] yetmiyor ozaman 😔