[silindi] Adet biteli 2 gün oldu dün oruç tuttum bugün kahverengi leke gelmiş baya orucum bozulmuş mudur
Kuzularinanasi [silindi] adet baslangicindan itibaren 10gune kadar leke gelirse.oruc olmaz diye bikiyorum.10gunden sonra gelirse bozulmaz
Damlali [silindi] kuzum adet başlangıcından itibaren 10 güne kadar adetli oluyorsun 10 günü geçtiyse özür olarak geçer bozulmaz
whitechocolatemochaa [silindi] eğer gusül aldığınız zamandan bugüne kadar beyaz akıntı geldiyse şuanki kahverengi akıntınız özür olur 10 gün dolmasa bile
[silindi] Kuzularinanasi teşekkürler bende aynı cevabı buldum internetten araştırırken sanırım oruç olmuyor basına gelen var mı diye merak etmiştim 🥴
[silindi] whitechocolatemochaa anlamadım tam olarak beyaz akıntı gelmedi hiç abdest aldım 1 gün geçti direk kahverengi geldi yani bozulmuş mu oluyor
whitechocolatemochaa [silindi] evet o zaman bozulur normalde beyaz akıntı görmediyseniz yada hiç akıntı gelmiyorsa yani kupkuruysa gusül alınır diğer türlü adetiniz devam etmis oluyor bugün olduğu gibi