twobabymommas Arkadaşlar merhaba, elimde 18.10.2018 tarihinde açılmış ve sadece bir kez kullanılmış olan sma 1 mama bulunmaktadır. İsteyene kargo ücretini karşılamak üzere gönderebilirim.
Seda0202 twobabymommas twobabymommas hanım arkadaşım 1 kutu mama göndermiş onu bitirene kadr 2 numaraya geçmiş olacam onun için sizden ricam başkasına gönderir misiniz herşey için tesekkur ederim
Melek187 twobabymommas Merhaba bize gönderirmisiniz rica etsek sma1 kullanıyoruz bizde 2.5 aylık kızım var
twobabymommas Seda0202 Merhaba seda hanım instagram hesabım @twobabymommas burdan iletişime geçebiliriz.
Seda0202 twobabymommas bilgilerimi gönderdim gelmiştir herhalde gelmişse bana burdan yazabilir misiniz gmaile fazla giremiyorum
twobabymommas Melek187 Melek hanım merhaba instagram kullanıyorsanız ordan iletişime geçebiliriz yada seda hanım gibi g mailden de adresinizi gönderebilirsiniz
Minikkuzu Arkadaslar benimde elimde 1 kutu var hic acilmamis hem mama hem meme gidiyorduk mamayi biraktik almak isteyen olursa satabilirim