Fatmannny Kızlar dün geceden beri labne yapmaya çalışıyorum fotoğrafını paylaşcam tadında bir bozukluk yok ama görüntüsü pek normal labne gibi değil sizin yaptıklarınızda böyle mi
Smsrs Fatmannny tülbent ile süzdünüz mü benimde ilk yaptığımda öyleydi 1 saat tülbent ile süzdğm normal oldu
ruveydaensar Fatmannny tulbentin içine koyup bağlayıp aşın bı yere kendi kendine süzülsün suyu 3-4 saat kadar . Tülbentten süzme işlemi düzgün olmayınca pütürlü oluyor. Ben de ilk denememde böyle yapmıştım
arada-mom Fatmannny Pütürsüz ve daha yapışık bir kıvam olması gerekiyor bence yani ben yaptığım da öyle oluyor
Smsrs Fatmannny benimki tam sürülebilir olmuştu. Ben süzme peynir ile 1 kg sütü mayalıyorum beze sarıp 100 derece 10 dk ısıttığım fırına koyuyorum 10 saat sonra alıp süzüyorum
arada-mom Fatmannny Ben mayalayıp 5 saat buzdolabında bekletip daha Semra tülbentle 3 saatte yakın süzdürüp yine buzdolabında bekletiyorum
Fatmannny Birannisbirbebis yoğurt mayalar gibi yaptım havluya sardım 7 saat dışarda beklettim tutmuştu 4-5 saatte buzdolabında beklettim sonra tülbente aldım işte
Birannisbirbebis Fatmannny ben 8 saat dışarda 8 saat dolapta bekletip süzüyorum saatler bu kadar etkiler mi acaba
Smsrs Fatmannny bir sayfa var ben ordan yaptım hatta yaptığım labneyi maya olarak kullandım yine tuttu atayım mı size
Smsrs Birannisbirbebis yok ya sanmıyorum ben bazen geceden koyuyorum sabahtan alıyorum bazen unutuyorum öğlene kalıyor :)