Bebikciikkk Filiz1998 benim kızım 6 ay 6 günlük eşim deldirmek istiyor ama ben canı acır diye düşünüyorum ama bir yandan da bayrama deldireyim küpelerini taksın istiyorum ay bilemedim
Masalikra1 Bebikciikkk ayy sanki yorumu bn yaptım 😀 kızımda ,6 ay 6 günlük eşim deldirmk istyr bn beklmemk istyroum ama bı yanımda bayrama küpeli girsin 🥰🥰
Hndealnathn 2 yaşında deldirmedim daha küpeler 2 senedir kutuda takılmayı bekliyor.doktorumuz yutma çekme riskine karşılık 3 yaş ve sonrası öneriyor bakalım
Filiz1998 Hndealnathn Evet mantıklı ama bazı anneler daha erken deldiriyor hiç sorun yaşamıyolar o yüzden bende bilemiyorum
Tugceonrdml_ Filiz1998 7 aylıkken kuyumcuda çelik küpe taktırdım 1 yaşında altın kupeye geçtik teramsyn ve Bepanthol kullandım 2 yaşında kızım hiç dokunmaz hatta küpesini değiştiririm farklı farklı ağlamaz
Ecemnurmom Filiz1998 benim deldirmemis annemler ben çok zorladım baya acıdı ama kizimki deldiler bi delerken inga yaptı küpeyi taktik hiç aglamadi eğer istiyorsanız deldirin sdocrem sürün deldikten sonra hibirsey olmaz
Ilosumm Filiz1998 daha 5 gün önce falan deldirdim 20 aylık korktuğum gibi olmadı az ağladı sustu antibiyotik krem verdi eczane onu kullandik çok tatlı duruyor ama sizin bebiş baya küçükmüş o yüzden bilemiyorum 😊
VERA19 Filiz1998 Büyük kızımın kulağını 2 yaşındayken deldirdim kendi isteğiyle. Küçük kızıma ne zaman deldiririm bilmiyorum yine kendi istediği zaman yaptırırım galiba 🥰