Zyneppp Ek gıdaya erken başlayan daha doğrusu tadımlara erken başlayan oldu mu 5 ay 10 günlük olduk en doğrusu tabiki 6cı ayda ama 3 gün kuralına erken başlayabilirmiyiz acaba
Verasmom Zyneppp ben 5 aylıkken başladım ancak doktorumuz geçirdiği için başladım yoksa kendi kafama göre değil
Birannisbirbebis Zyneppp emzirdiğim için tam 6 ayda başladık doktorumuz öyle önerdi kilo alımı iyi gerek yok ama isterse tattır dedi bende ne yesem yemek olarak tadına baktırdım istiyordu ağlıyordu
miraculous_22 Zyneppp ilk yoğurt verdim ben daha sonra herbir sebze meyveyi 3 gün kuralı ile tadım yaptırdım bebeğime havuç patates kabak balkabağı avokado vs vs şeklinde ilerledim yarısından çoğu bitince de yulaf unu pirinç unu bebek irmiğii sırasıyla bunlarla muhallebi falan yapıp vermeye devam ettim bebek tarhanası aldım onu içirdim
Doga0812 Zyneppp havuc suyu ile tadım yaptım daha sonra patates verdim yemedi kabak verdim yedi sonra tam tersi patates yedi kabak yemedi😀
hestiaone Biz 4 aylıkken doktorumuz tadımlara başlattı, 4 ay 18 günlüğüz. 5 ay 10 gunluk falan oldugunda öğünlere başlıcaz 3 er gün kuralıyla demişti. Gelişimi iyiyde 6.ayı bekletmıyor bazen doktorlar.Benım bebısım de ısteklı ek gıda ıcın
Zyneppp Birannisbirbebis bende öyle yapıyorum ne yesek yiyebileceği birşeyse tattırıyorum çok az emziğine bandırıp falan anne sütü alıyor kilosu iyi bekliyorum bende hemen yesin içsinler istiyoruz ama tabi doğru şekilde vaktinde yapmalıyız 😊
Kubraozcan 5aylıktan başladım. İlk yoğurt ile başlayıp muz ile devam ettim. Daha sonraki tüm besinler için ilk 3gün kuralı buharda pişirme tekniği ile devam ettik
Emmosch @Zyneppp 5ay 14 günlük yarın başlıyorum tadımlara,doktor bu ay başında başla dedi ama ben 15 gün daha beklemek istedim,yoğurt yaptım onunla başlayacağım kısmetse ,sonra havuç patates öyle devam edicem
[silindi] Zyneppp biz de beş buçukta başladık doktor tavsiyesiyle. Yoğurt patates kabak havuç yumurta sarısı elma armut muz avokado irmik verdim sırasıyla.