Vlns Kızlar et sulu çorba yapacağım yoğurt yok ayran var olur mu ayran ile acaba yoksa Migros hemenden mi söyleyeyim olmazsa
PatronBebek Vlns olur tabiki ayranın içinde su miktarı biraz fazla o kadar. Bende zaten biraz yoğurdu sulandırır öyle eklerim çorbalara
sinoli Vlns Ben genelde yoğurdu blender ile çırpıyorum yumurta ve unu iyice karışsın diye ayran gibi oluyor zaten, ama çok mu sulu acaba bence bişey olmaz ama riske de atmamak lazım et yemeği sonuçta bilemedim 🙈
ikibebelikanne Vlns Olur canım zaten ben biraz su ekliyorum terbiyeye. Ununu her zamankinden az daha fazla koy bir sorun olmaz
Vlns PatronBebek sinoli ikibebelikanne çok teşekkürler kızlar. 2 bebekle gerçi biri 3 yaşında oldu Anca yapabildim. Tabi karınları da doydu. Ayran ile yaptım zaten Eker in ayranıydı koyu idi yani oldu bence 😊 sadece hafif sirke de koydum ekşimsi oldu biraz . Kardeşimin eşi bulyon koyuyor sürekli çorbalara, tadı hoş ama zararlı diye ben pek sıcak bakmıyorum bide çocuklar yediği için tamamen kapalıyım ama deneyeniniz var mı
sinoli Vlns Ben kendim seviyorum tavuk bulyonu kokusunu ama evime sokmam, soksam da kesinlikle çocuğuma vermem aman çok zararlı düşünmeyin bile 🙏🏼🤗