Melis1706
EslinSemAltas55
Fridagul
Ben bir meme bir mama veriyordum bı sabah kızımın memeyle kavga ettiğini gördüm yani emiyordu kafasını çekip ağlıyor tekrar devam ediyordu sonra ki gün asla ama asla ağzına dahi almıyordu bir gün o şekilde hep uğraştım almadı ikinci gün aynı şekilde yine asla almadı yani öyle ki uykusunda bile kabul etmiyordu bende çok sitrese girmiştim artik pes ettim 3 gün hiç denemedim mama veriyordum saat 12 de Dr Orcan diye birine rastladım YouTube de ve anladım ki bebeğim etrafı görmeye başladığı için etrafını keşfediyor memeye gelince göremiyor diye ağlıyor ve emmek istemiyor hemen başka odaya aldım kızımı kucağımda önce odayı gezdik sonra teklif ettim evet ağzına aldı ama emmiyordu sonra zıplayarak emzirmeyi denedim sonra dönerek sonra şarkı söyleyerek sonra yüzümü şekilden şekile koyarak tabi kızım bu süreçte kabul ediyor emiyordu bı gün aynı şekilde tekrar kabul etmemeye başladı evin içinde gezerken evdeki müzik kutusuna gözüm takildi onu çalıştırdım baktım emiyo e tabi kısa sürüyor duruyor başlatırken çocuk kafasını çekiyordu hemen YouTube den müzik kutusu sesi buldum yağmur sesi de eşlik ediyo onu açtım Allah’ım o çığlık atan asla kabul etmeyen bebe kendi kendine emmeye başladı bende hep onu açtım emzirdim çok şükür şu anda acıkınca emiyor ama sütüm çok az olduğu için hemen sonrasında da mama veriyorum bakın kızlar gerçekten isteyince ve kafaya koyunca oluyor o yüzden asla ama asla pes etmeyin hep uğraşın uyuyorken çok teklif edin ilk uyanınca aynı şekilde iki hafta içinde zaten aşıyor sütünüz halen varken bence biraz zorlayın ben iki hafta evde bulaşık dâhi yikamiyordum hep kızıma bakıyor onunla ilgileniyordum kusura bakmayın biraz uzun oldu 😍