Filizz23 Huzursuzluk, sürekli kucak isteği,kucağımda uyuyup yatağına bırakınca ağlayarak uyandı hep uyku sorunu çok oldu birde meme reddi .En zoru meme reddi oldu mahvoldum 15 20 gün boyunca sadece uykuda az emdi istemedi 🤦🏻♀️
Ezgiisena1 Aya girmemize 3 gün var ama sanırım bizde atak haftasına girdik sürekli emmek istiyor ama memede de huysuzlanıyor kafayı sürekli sağa sola çevirme sebepsiz ağlamalar sürekli koala gibi kucağımda olmak istiyor memede ya da kucakta uyuyor yatağına kıymamızla çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyor son 1 hafta 10 gündür böyleyiz ne zaman geçecek bilmiyorum ama çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun atakla boğuşan annelerim 💕
Melisuzunoglu 4 ay 13 gunluk kucak delisiyiz memnuniyetsiz iki gulup aguluyosa geri kalan sürekli ıııh ııh diye geciyo kucakta hep gezsin istiyo oturunca da kabul etmiyoruz gezicez onun disinda bisey yok uyuma sekli degisti birde eskiden ayakta sallayarak uyuyorduk simdi cıglık cığlıga bagriyo etini kopariyorum sanki kucakta sallanarak uyumak istiyo bende oyle yapiyorum kucakta salliyorum uyudugunda iyice derin uykuya gecmeden ayagima alip sallayarak kundak yapiyorum daha uzun uyuyor kucakta uyuyup kundaksiz yatirirsam yarim saate uyandiriyo kendini ayakta sallarsam 1 saat 1.30 saat uyuyo salliyorum bende napiyim uykusunu alamayip huysuzlanmaktaksa boyle yapiyorum geceleri 8.30 9 gibi uyuyo sorun olmuyo 12 1 e kadar sonra emmeye uyaniyor emziriyorum bi daha 2 saatte bir emmek icin uyaniyor sabah 7 de de dikiliyoruz ayaga boyle yani en cok uyku zorluyo beni kucakta uyut ayaga al zor oluyo sirtim agriyo