ikizlihayat1 Yeni bir sayfa açtım buraya. Birde İnstagram da sayfa açtım yemek videoları temizlik birazda ikizlerle olan videolar paylaşıyorum. Acaba sadece yemekle mi devam etsem bilemedim. Çok mu karışık olur. Yorumlarınızı bekliyorum
Pol34 ikizlihayat1 çok fazla yemek sayfası var, bence günlük hayatınızı arada tarifleri bebekli yaşamı falan kısacası içinizden geldiği gibi paylaşın bir konsepte bağlı kalmadan
caylavyu ikizlihayat1 bence karışık blog haricinde paylaşabilirsiniz sayfa ismi belirtirsen takip ederim bende kadıma kadına her zaman destek olmalı ✌️💐
Deletedmom_39 ikizlihayat1 kendimden örnek verirsem; hiç yemek sayfası takip etmiyorum canım. Bebeklerle oyun ek gıda, zaman geçiren anneler daha çok dikkatimi çekiyor 🌷
kasimonbes ikizlihayat1 sayfa adi ticari posta girer degerli annemiz paylasmamanizi onemle rica ederiz 🌺
tatlibiranneo Deletedmom_39 bencede ya bende öyleyim yemek sayfaları sıkıcı geliyor bana 😂 günlük rutin paylaşan anneleri seviyorum kendimi görüyorum onlarda ve enerjim yerine geliyor ☺️