Cennet_kusu2891 Emreninannesi- bende kullanıyorum cok memnunum ustune gecırınce cok guzel kavrıyor halı gıbı duruyor nur home süngeri halı örtüsü kullanıyorum ortadan lastiği falanda var o yüzden rahat oluyor sıkı tutuyor
Nacafa Emreninannesi- benim gibi tamamı beyaz olan bir halı alma hatasına düştüyseniz mutlaka halı örtüsü alın çok işe yarıyor gerçekten
Mommyy1 Emreninannesi- yani evet potluk oluyor bi sure sonra ilk gelduginde ayni hali gibi duruyordu kullana kullana malesef oluyor. Ama halinin kirlenmesinden iyidir diye dusunuyorum😄
Deletedmom_39 Emreninannesi- evet internetten aldım canım potluk yapmadı tam ölçü vericen zaten, hazır alma
Emreninannesi- Nacafa Malesef tamamen beyaz almışım 🥹 bıktım sürekli kirlenmesinden yeni yıkattım bari kirlenmeden alayım dedim 😂
Asym33 Emreninannesi- Ben bir süre kullanmistim oğlumun alerjisi vardı halıdan toz çıkıyordu evet işimi gördü ama kayıyordu belli kısımda potluk oluyordu ama kullanışlı yinede
Rehberogretmen Emreninannesi- benim halımda beyaz tonlarındaydı. Kullanıyorum halı örtüsü. Aynı halı gibi duruyor dokusu. Welsoft homedan almıştım. Mutlaka o siteye bakın derim çok memnunum ben halınızın ölçüsüne göre yapıyorlar. Potluk olmuyor