Nurgul582358 8 ay 20 günlük bir bebeğim var geceleri nerdeyse hiç uyumuyor benle aynı durumda olan var mı 20 gün öncesine kadar böyle değildi
Haticeakll Nurgul582358 8 ay 1 günlük bebeğim şuan yaklaşık 1 haftadır ömrümü yiyor geceleri elli kez uyanıyor ve sürekli huzursuz ağlama halinde çığlık çığlığa ağlıyor yoruldum bittim valla böyle post gelir mi diye bekliyordum bende yalnız değilmişim atak mıdır diş midir nedir bilmiyorum
Cyerg Nurgul582358 9 aylık dün gece 3.30a kadar salladım uyuyakalmisiz sonra. Uyku gerilemesi herhalde inşallah geçer bir an önce
Zeynepsametaras Nurgul582358 8 ay 28 günlük yalnız degilsin bacım durumlar aynı hep aynı sorun atak diş birbirine karıştı. Bir gün oh be gece güzel uyudu ne zaman diyebilecegim bilmiyorum cocuk bakmak gerçekten zormuş böyle beklemiyordum acıkıcak uyucak diye biliyordum 🤦♀️
Zeyneppppduygu Nurgul582358 8 aya yeni girdik bugun ama 10 gündür böyle eskiden 5-6 kere uyanırdı şimdi 12-13 kere uyanıyor tükendim asla kucağa almadan yada emmeden uyumuyor inanılmaz bir döngüdeyim🥹
whitemoon GlgnOlgun aynen bende öyle yatakta dönüp duruyor bi yerleşemiyor 4 5 sefer uyanıyor 1 aydır bmyle
Nurgul582358 Haticeakll bende anlamadım hangisi olduğunu sağlık ocağındaki hemşire 8 ayda uyku gerilemesi oluyo çok huysuz oluyorlar dedi 20 gün filan sürer dedi ama hala geçmedi
Nurgul582358 Zeynepsametaras yanlız olmadığımı bilmek güzel çünkü artık insan birşeyimi var acaba diye düşünmeye başlıyo inşallah çok uzun sürmüyodur çünkü gerçekten çok yoruyor oruca drnk gelmeside çok kötü oldu
Agustosbocegii Zeyneppppduygu bizde yeni 8.aya girdik aynı durumdayız geceleri yüz kere kalkiuo ve ağlayarak meme dışında da susmuyor yada ayağa almayınca uykusuzluk bitirdi beni
GlgnOlgun whitemoon evet aynen bzde diş olabilir diye düşünüyorum yada ıyıce hareketlendi rüyasındada onları mı görüyor nedir bilmiyorum 😅