Suheyla_sultan ben doğumdan itibaren kullanıyorum elhamdülillah 3. Ay bitti oğlum için yaptığım en güzel ve doğru şey YBB :)
Mutlaka dış bez yedeği edinin iç bez ne kadar çok olursa o kadar rahat edersiniz ben 27 tane almıştım 2 güne bir yıkama yapmam gerekiyor. Şimdi biraz daha alıp haftada 1 yıkamaya geçeceğim inşallah. Direkt kirli torbasını makinanın içine sallayıp boşaltıyorum durulayıp yıkadıktan sonra asıyorum güneşe 2 saate kalmadan tertemiz topluyorum. Dış bezlere içini linerini yerleştirip hazır olarak çantama atıyorum kullanımı rahat oluyor. Kirletince zaten hemen belli ediyor miniğim🤍 büyük çişi varsa lineri alıp atıyorum çöpe iç bezi de kirli torbasına oldu da bitti maşallah :) dış bezin de bariyer lastikleri ıslaksa asıp havalandiriyorum kirliyse onu da makinaya atıyorum ıslanmamış ve kirlenmemiş ise içini tazeleyip direkt kullanıyorum. Eğer benim gibi değiştirmeyi unutup çocuğu saatlerce ıslak bekletirseniz pişebilir🤦🏻♀️Zorsunacak ama takip edip vakitli saatli değiştirdigimiz sürece pişik olmuyor. korkacak hiç bir şey yok. Gayet kolay kullanışlı.
Tuvalet iletişimine de çok katkısı oluyor. Ayrıca dış bezdeki desenler o iç bezi yerleştirme kaldırma yıkama asma uğraşları insana “anneyim ben be :) evladım için en iyisini yapıyorum” diye bi düşünce bi gurur ve mutluluk veriyor 💙