Aselmina025 Merhaba güzel anneler 9 aylık kızımın hala gaz ve kaka problemi geçmedi kullanmadığımız damla çay yağlar masajlar vs kalmadı hala aynı maalesef Erzurum’da olanlar önerebileceginiz iyi bir çocuk doktoru var mı nolur yazın şimdiden teşekkür ederim
Bircaykoyicelim Aselmina025 22 aylık kızım hala gaz sancısı devam. Endişelenmeyin bazı bebeklerin bağırsakları geç alışıyor anne sütü yada ek gıdaya bu yüzden uzun sürüyor..
Aselmina025 Bircaykoyicelim ay ciddi misiniz ya ama çok zor gerçekten artık ne yediriyim napıym ona bile şaşırdım kaldım ne versem gaz yapiyo yada kaka yapamiyo siz nasil ilerlediniz acaba
Bircaykoyicelim Aselmina025 Bişey yapamıyorum çünkü yapcak bişe yok maalesef. Bu arada bende bebek hemşiresiyim dediğim gibi bazı bebeklerde olabiliyor bu durum. Kaka yapma sorunumuz yok bizim. Fakat sancı devam heleki biraz fazla yemek yerse ooo sanki 2 aylık bebek gibi sancı oluyor..
Aselmina025 Bircaykoyicelim Allah yardımcınız olsun inşallah. Bizim kaka sıkıntımız da var maalesef ek gıdaya geçtikten sonra arttı fazlasıyla ve bu durum çok zorluyo bizi 9 aydır ne uyku ne dinlenme hicbisey yok