melisdevrim Bu kameralar dan almayı planlıyorum kullanan var mi ? Ne marka önerirsiniz ? Bi de bişi sorucam sadece wifi ye mi bağlanması gerekiyor ? Mesela telefonumdan internet yayını açsam bağlanır mi ?
Deletedmom0340 melisdevrim benımde merak ettiğim bir konu bu. Turkcell de camera sistemi için kullanılan bir paket varmıs oyle duymustum bende onu araştırıcam canım ama wifi olması gerekıyor dıye bılıyorum
Aliekremim melisdevrim kamera ınternetlı evde calısıyor ama sız telefndan 3 g ilede izleyeblıyosunuz kamerayı
Deletedmom388 melisdevrim weewell wmv870 dual watch tavsiye ederimm 👍🏻 Kendi izleme cihazı var ayrıca tablet ve telden de izleyebiliyorsunuz. Wifiye kurulum yapıyorsunuz.
tugcenil Telefondan izlemek zor olmaz mı ya , şarj bitck, başka bişeylere bakmak isteyince çocuğu göremiceksiniz falan. Ben bebevo kullanıyorm videolarıda var bakabilrisniz donma olmuyo ama sanırım wifililerde oluyomuş öyle duydumda 😊
hulyaakin melisdevrim 2 tip kameram var evde: Biri bebevo internet bağlantısı vs gerekmiyor anlık gösteriyor bir yere gittiğimde yanıma bunu aliyorum. Digeri de xiaomi.nin ev kamerası wifi ile çalişıyor 360 derece görüntü aliyor ve kayıt yapıyor (icindeki hafıza kartının boyutuna göre min 5 günden başlıyor süresi) bu kameramız da oglumun baş ucuna monte edilmiş halde butün gece kaydediyor bende sabah izliyorum anormal bir şey olmuş mu diye ( oğlum epilepsi hastası mecburen boyle bir takibe ihtiyaç duyduk ) Wifili kameranın dezavantajı ev dışında bi yerde kaydedilen görüntülere bakamamam aynı wifi ağına bağlı olmak zorundayım ki kamerayı izleyebileyim veya kaydettiklerime bakabileyim...
hulyaakin melisdevrim bildiğim kadarıyla olmuyor ama yarın dışarı çıkınca bir deneyeyim uzaktan açabilecek miyim diye:)
hulyaakin melisdevrim uzaktan acıp bakabildim kameraya wifi olan bir yerdeyim şu an Şimdi düşündüm de dışardayken izleyemiyorsam o kamera ne işe yarardı ki zaten😊