Gulnurkk Bebeğim 9 aylık ve uykusunda inliyor. Bu durumu yaşayan var mı? Önemli bir durum mudur? Sebebi ne olabilir. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi.
midekoruyucu Gulnurkk kızım 2 yaşında bazen hala uykusunda inliyor. Bebekken de çok inlerdi sebebini bilmiyorum. İnleyince elimle dokunuyorum varlığımı hissettirmeye çalışıyorum. Sebebini ben de Bilmiyorum böyle içim rahat ediyor 🤷🏻♀️
Deletedmom_68 Gulnurkk ağrı hissedince oluyor genelde. diş veya gaz falan olabilir. mesela oğluma bugün pırasa yedirdim gazı var ve şu an inliyor🥴
menek16 Gulnurkk gaz ve ya odadaki oksijen yeterli gelmiyo olabilir nem sıcaklık olarak doktorumuz bu şekilde demişti
Bsrgks Gulnurkk bende bu durumu doktorumuza sormuştum bebekler uykularında sesler çıkartırlar demişti bende biryeri agrıyo zannediyordum
Bsrgks Gulnurkk tabiii yinede her bebek farklı bi doktorunuzla görüşün isterseniz inşallah birşeyi de yoktur ❤️
egeninanns Gulnurkk biz bunun için doktora gittik enfeksiyon sebep olmuştu . Ama gündüz de gece de uykuda inlemesi vardı