aylizinannesiii Kızlar kablolu , kabloluz Dyson harici çok pahalı şuan çünkü acil süpürge ihtiyacım var her öneriye açığım aşırı kararsızım
midekoruyucu aylizinannesiii fantom pratic xl var bende. Ben alırken 250 idi şuan 800 civarı galiba. Günlük kırıntı filan toplamaya ideal bence. Bana yetiyor
Umutveannesi aylizinannesiii bende philips powerpro city var aşırı aşırı memnunum, dikey süpürge için bilemicem. Normal fakirin var bende marketten almıştık ama memnun değilim halı üzerindeki şeyleri çekmiyor sadece parkedekileri çekiyor
Doasmom aylizinannesiii kablosuz philips - tefal- arzum bakabilirsiniz. İmkanınız varsa biraz zorlayıp dyson veya philips sarjlı alın derim ama markadan ziyade gerçekten şarjlı süpürge konforu cok iyi kablolu resmen zulümmüş.
aylizinannesiii midekoruyucu bende arzum dikey kablolu vardı ama yere düşünce önü kırıldı dört senedir elim ayağımdi genel temizlikte de süpürebilecek süpürge istiyorum
midekoruyucu aylizinannesiii hıı yok o zaman benim dediğim olmaz. O kadar güzel süpürmüyo çünkü 😂 günlük yeterli sadece. Ben genel temizliğe bime gelenden almıştım arnica o da güzel aslında ama bize yetmiyor şu sıra. Ailecek alerjik durumumuz başladı. Hepafiltreli bi süpürge almam lazımmış ama şuan alamam 🥲 gözlerim yaşlı bu konuda
aylizinannesiii whitechocolatemochaa bu çok güzelmiş baya olumlu yorumlar var bakqyim çok teşekkür ederim 💓💓
aylizinannesiii Umutveannesi dikey Süpürge sarjlari üç yil dayaniyormus sadece gibi bir duyum aldım kablolu süpürgeye devam 😂
aylizinannesiii midekoruyucu bizde alerjik bunyeyiz bir gün süpürge açmayayım hapşuran öksüren burnu akan doluyor ev 🥺
aylizinannesiii Doasmom Dyson çok aşırı pahalanmis influencerlar sayesinde fiyatı arttıkça arttı çok güzel fakat gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum
lilyamoms Kablolu büyük süpürge de , karaca vantuz v4 var bende aşırı memnunum önerebilirim. Ama dik süpürge de istiyorum yaza nasip 🥲
aylizinannesiii lilyamoms bende kablolu dik Süpürge var çok memnundum ama kırıldı maalesef o yüzden şuan bütün önerilere açığım 💓💓
midekoruyucu aylizinannesiii aynı valla ya 🥺 o zaman madem alıyosunuz ki alıyosunuz alerji için uygun bişey alın.
aylizinannesiii midekoruyucu hepa filtreli almak gerekiyor işte güzel yorumları olanı bulmak istiyorum uzun süre kullanayim istiyorum
Googleenter123 Dorik18 bnde bayandır aura clean max araştırıyorum alıp memnun olanda çok ama çok mu pahalı siz ne kadar a aldınız
midekoruyucu aylizinannesiii bulursunuz İnşallah 🤗 darısı başıma. Ama önce evdekinin bozulması filan lazım. Yoksa alamam 😂😂😂
Dorik18 aylizinannesiii evet ama dövücü başlığır ağır geldi bana sadece ve aşırı memnunum hayatımda kendime yaptığım yapabileceğim en büyük iyilik diyebilirim asla pişman olmazsınız