Meryycheryy Kızlar 3 gündür kızımda sürekli ateş, kanda vs bişey çıkmadı. Doktor 6. Hastalık giibi duruyor döküntü başlayabilir dedi. Bugün 3. Gün ve ishali de var jel kıvamında. Normal mi
midekoruyucu Meryycheryy benim kızımın 4. gün sabah kalktı tamamen iyileşmiş bi şekilde ama aradan bi kaç saat geçti bütün vücudu suratı filan kırmızı beneklerle doluydu. Sonradan o da geçti. Şükür. Ama illet bi hastalık. 3 gün hiç uyumadım diyebilirim
Meryycheryy midekoruyucu al benden de o kadar sürekli ateş çıkıyor ilacın etkisi bittiği an başa sarıyoruz. Şimdi bi de ishal başladı korktum. 😖 geçmiş olsun size de
midekoruyucu Meryycheryy çok sağolun. Size de geçmiş olsun. İshalden eridi bitti benim kızım. Çok zor günlerdi. Az daha sabredin geçecek İnşallah ♥️ emziriyorsanız normalden daha fazla emzirmeye çalışın. Bol su verin. Suyuna reflor şase katın içirin ishali için iyi olacaktır. Veya biogaia verebilirsiniz. Aşırı ishal olduğu için ben biogaia ile ishali durdurmuştum. Günde 3 defa 8 damla. Normalde daha az veriliyor. Ama doktorumuz bu şekilde önermişti