Aysenur Dogum sonrasi kilo verdiniz mi? Ben ayni kiloma donmustum ama iki kilo aldim.emzirirken cok yedim sizler nasilsiniz?
Miniminianne Aysenur toplamda 14 kilo almıştım doğumda 8 kilo gitmişti ama tekrar aldım nasıl oldu anlamadan 🙈 15 gündür yediklerime dikkat edip sporla destekleyerek 3,5 kilo verdim ☺️
Merveksr Aysenur ben sezeryan oldum 52 ile hamile kaldım 70 kere Doğuma girdim Doğumdan çıktım 66 kiloydum ilk hafta 4 kilo gitti daha gitmedi 62 de kalmıştım 2 hafta önce işe başladım 2 kilo vermişim 60 kiloyum inşallah böyle gider de eski kiloma dönerim
DidemYldrm Aysenur 4 kilo aldım 8 kilo verdim gebeliğim de kilo almamak için spor ve dengeli beslendim şu anda 55 kiloyum
EmineAyan Aysenur 5 kilo kaldı ama onu versem de vücut eskisi gibi değil 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Sporsuz da mümkün değil 🙅♀️
Zeliha Merveksr 66yla hamile kalip 85le dogum yaptm 🙈 ilk ay 13kilo gitmisti 3ay da toplam 18 gitti hamilelikten önceki kiloma bikac kilo kaldı
4242g Gunesozlem Merveksr Bilmiyorum ama bende mi gariplik var hem çok canım yanıyor oturamıyprum kalkamıyorum çok garip ya acaba bende mi sıkıntı var ki
Eminetavsan 18 kilo almıştım sezaryen doğum yaptım doğumdan sonraki iki hafta içinde 14 kilo verdim 4 kilom kaldı veremedim daha bu arada doğum yapalı 46gün oldu
Aysenur Dogumdan sonra ayni kiloma dondum. Ama simdi 4 kilo almisim bebegim 3 aylik oldu. Zaten kiloluyu. Beremiyorum basliyrum birakiyorum devam ettiremiyorum😂
Ozteber 50 kiloyla hamile kaldım 58le doğum yaptım şuan 51 kg tartıldım 1 kiloda göğüsler diyorum zaten eski kiloma 5 gün sonra fln dönmüştüm ben ama hamileliğinde sürekli spor fln yaptığım için çok almamam avantaj oldu
ikos58 Aysenur 4.5 kg aldım hamılelıkte dogumdan sonra 7kg gıttı ama sonrasında tekrar aldım suan dogurdugum kılodayım 🤭