MaKBiLe__KrAL_35 Kızlar şok marketin markası olan mintax yumuşatıcı kullandınız mı hiç? Memnun kaldınız mı,bide hangi kokusunu aldınız,kalıcılığı var mıydı?
Krmunvr MaKBiLe__KrAL_35 Bi ara ona çok sarmıştım. ben beyazını kullanıyordum beyaz sabun kokusunu çok sevdiğim için memnundumda sonra bingonun soft olanına sardım 😂 hafif veya beyaz sabun kokusu olanları seviyorum diğerleri çok fazla kokuyor geliyor bana ve sevmiyorum
Mircet MaKBiLe__KrAL_35 kalıcı değil ya.Evet makineden çıkartınca serince falan bir koku geliyor sonrasında uçuyor.Bence beyaz sirke daha yumuşak yapıyor ayrıca çamaşırları
midekoruyucu MaKBiLe__KrAL_35 maalesef kalıcı değil. Mesela dolapta en fazla bi kaç gün durunca kokusu kalıcı oluyo (en fazla 1 hafta) sonrasında kokudan eser yok. Yumoş kullanıyodum çok güzel kokuyodu. Mesela geçen sene yıkayıp kaldırdığım kıyafetler hala mis gibi kokuyor. Yıkayıp kaldıracağınız şeylere yumoş kullanın , günlük sürekli giy çıkar yaptığınıza mintax yeterli olabilir. Ama yine de çok kalıcı değil. Ben de mintax pembe kullanıyorum şu ara. Çok sık giy çıkar oluyor üstümden kokusu gitmeden kirliye atıyorum 😂
MaKBiLe__KrAL_35 midekoruyucu yumoş Şakayık kullanıyorum ama pek kalıcı değil siz hangisini kullanıyorsunuz
midekoruyucu MaKBiLe__KrAL_35 mavi olan yumoş extra lilyum yzıyor üzerinde 💙 çok güzel kokuyor. ben de burada bi çok arkadaşın tavsiyesi üzerne almıştım