AliyeAsel Belinayannesi ben aldım ama emmeyen kızım onuda almadı onun yerine air ve soft iyiymiş onu her bebek alıyormuş dene canım bende alacam
Minikprensim Belinayannesi ben kullandım Doğumdan önce ilk ve tek aldığım emzikti çünkü çok seviyordum bebeklerde duruşunu😀 oğlum 6,5 aylık şimdiye kadar hep onu emdi. Dün Philips aventin ultra soft air geçiş yaptık hemen tuttu
MerveErginal Belinayannesi gereksiz ağır eğer başka emzik kullanıyorsa buna alışmaz benim kızım doğduğundan beri emzik kullanıyor güzel duruyor diye aldım ama verdiğim parayla kaldım sonra kendim denedim sert ve ağır olduğu için almadığını anladım
Belinayannesi Ben soothıe kullanıyorum damağında emziğin izi cıktı dişlerinde sorun olur dıye korkuyorum bide damak ve diş gelişiminde uygun dıyorlar cok pişmanım
Fatma1107 Bende shoothie kullandım kolay olmuyor bebeğin tutması. Philips ultra soft var. %96 bebek tutmuş. Benşm bebeğim de onu tuttu
AliyeAsel araskuzumm0918 ayy ne güzel canım emsin isterdim ama maalesef emmedi kusuyor gibi yapıyor kendini