koalamiyim 5 aydır 75 mg kullanıyorum hiçbi sıkıntı yoktu son bikaç gündür aşırı derecede çarpıntı, uykusuzluk ve el ayak titremesi yaşıyorum. Bunlar ilaçla alakalı olabilir mi, yaşayan var mı? 🤔
AA201207 koalamiyim değerlerinizde düşme veya yükselme varsa ilaç dozunun yeniden ayarlanması gerekir dozuyla ilgili bir sorun var gibi geldi bana. Bence bir tahlil verin 5 ay az bir süre değil mutlaka değişme olmuştur değerlerinizde
Pol34 koalamiyim bence bir kan verin dozu fazla geliyor gibi geldi bana. Belirtileriniz biraz onu gösteriyor.
koalamiyim baykuskiz_ en son tsh normalden biraz düşük çıkmıştı yani 0.11 doktora mesaj attım devam et kullanmaya dedi. Bana da fazla mı geliyor diye düşündürüyor. Başka doktora mı gitsem bilemedim 🤔
koalamiyim AA201207 13’tü 0.11’e kadar düştü hala kullanmaya devam et diyor. Doktoru mu değiştirsem acaba. İlaç kullanırken bu değerler normal mi bilmiyorum 😞
Cemregrgn Ben kullanıyorum bende hasimato var ama kullanmadığım aylar oluyor hiç böyle olmadı bünyemize mg az geliyor olabilir bir kan tahlili yaptırın bence
koalamiyim Cemregrgn bende de hashimoto var. Tiroid bezlerim yıllardır ara ara hızlı ya da normal çalışıyordu doğumdan sonra çalışması durdu bi anda 🫠
AA201207 koalamiyim ama sınır 2 mi 3 mü öyle bişeydi sanki yanlış mı hatırlıyorum yani 0.11 iyi zaten dengede tutmak için hadi 25mg devam ettirsin anlarım da 75mg çok