Neseligunler40 Merhaba arkadaşlar 3 aylık bebeğim çok huysuz olmaya başladı sürekli ellerini parçalarcasına emmek istiyor bende eldiven taktım neden oluyor acaba, diş çıkarıyor diyeceğim ama daha çok erken 3 aylık 🤷🏻♀️🥹🥹
kolonyalimendil Neseligunler40 eldiven takmayın onun elini emmesi çok normal müdahale etmeyin 🥲 keşfediyor ellerini daha ayaklarını sokacak ağzına 🤣
Show_must_go_on Neseligunler40 Ellerini keşfediyor eldiven takmayın ellerini keşfetsin sonra zaten ayaklarını keşfettiklerinde onları da ağzına sokmaya çalışıyorlar ☺️
Themhrmom Neseligunler40 eldiven takma canım ellerini kesfedyo benim kızda aynıydı parmak emmeye alısır diye korkuyodum ama araştırınca yersiz oldugunu anladım. Suan 9 aylıgız tamamen unuttu
Dilaraaa2131 Canım bizimde 3 aylıkken başladı aynı şekilde öğürüyordu bile ellerini sokmaktan 4 aylıkken diş geldi bi 15 gün sonra da ikinci geldi :)
Neseligunler40 kolonyalimendil doğru diyorsunuz Ellerini boğazına kadar sokuyor sonra da bağırarak ağlıyor bende bu yüzden koymuştum eldiven artık koymayayım çoğu kişi koyma demiş ❤️
kolonyalimendil Neseligunler40 4,5 aylık bizde öyleyiz kusturana kadar sokuyor ellerini😂 şimdide ayaklarını almaya çalışıyor 🙃